ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ανρί εξηγεί τον Γκουαρδιόλα στους Άγγλους

Ο Ανρί εξηγεί τον Γκουαρδιόλα στους Άγγλους

Ο Τιερί Ανρί ήταν παίκτης του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός είναι έτοιμος να αναλάβει αγγλική ομάδα, έτσι ο Γάλλος εξηγεί την τακτική του στους Άγγλους. Απολαύστε το video...

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα το Μάιο θα αφήσει τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, με τις Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον διεκδικούν.

Οι Άγγλοι λοιπόν πλέον ασχολούνται καθημερινά με τον Ισπανό προπονητή και το βράδυ της Δευτέρας ο Τιερί Ανρί τους έκανε μαθήματα στην εκπομπή του SkySports, "Monday Night Football".

Με την βοήθεια του video τους έδειξε φάσεις από την Μπαρτσελόνα στην οποία έπαιξε υπό τις οδηγίες του Γκουαρδιόλα. Τους εξήγησε πως αυτό που ήθελε κυρίως ο Πεπ είναι να κρατάνε τις θέσεις τους. Τα εξτρέμ να μένουν στην πλευρά τους αρκετά πλάγια, να έχουν εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες τους πως θα τους δώσουν την μπάλα όταν πρέπει, εκεί που πρέπει, ενώ μένοντας στην θέση τους θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τους υπόλοιπους παίκτες να σκοράρουν, αλλά και για τους ίδιους.

Το πιο απολαυστικό κομμάτι σε αυτά που είπε είναι για τον εαυτό του, όταν δεν άκουσε τις οδηγίες του Γκουαρδιόλα. Ανέφερε λοιπόν: "Μία φορά ήθελα να το παίξω έξυπνος, όπως όλοι κάνουμε κάποιες φορές. Δεν ακούς τον προπονητή γιατί έχεις αρκετή ώρα να ακουμπήσεις την μπάλα και λες... ΟΚ απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο στην άλλη πλευρά, ας πάρω και εγώ μέρος".

"Τον άκουγα να γκρινιάζει που είχα αλλάξει πλευρά, αλλά δεν με ένοιαζε, έμεινα εκεί. Πέτυχα γκολ, 1-0 με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πάμε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, όλα καλά, όλα ωραία, αλλά... με έβγαλε! Ναι, με έβγαλε. Μας έλεγε πως η δουλειά του είναι να μας φέρει σε... θέση βολής και δική μας δουλειά είναι να τελειώσουμε την φάση".

Απολαύστε το video...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ