ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντίνας: "Να μην πετάμε στα σύννεφα με μια νίκη"

Ντίνας: "Να μην πετάμε στα σύννεφα με μια νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Ντίνας χαρακτήρισε επικίνδυνη ομάδα τον Αστέρα που δημιουργεί πολλές φάσεις και πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός. Διαβάστε δηλώσεις του νεαρού παίκτη του "τριφυλλιού".

Με ...αέρα από τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του στη Σούπερλιγκ και αναζητά τους τρεις βαθμούς στο δύσκολο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Θανάσης Ντίνας μίλησε στην κάμερα της NOVA για το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες και τονίζει ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή η μεσοεπιθετική γραμμή των αντιπάλων.

" Η νίκη επί του Παναιτωλικού ήταν σημαντική. Είναι μία δύσκολη έδρα και δεν έχουν περάσει πολλές ομάδες. Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα. Τον έχουμε παρακολουθήσει πολλές φορές και είδαμε στην Ευρώπη πως έχει φέρει καλά αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και πιστεύω σε κάτι θετικό.

Μεσοεπιθετικά ο Αστέρας είναι πολύ επικίνδυνος, δημιουργεί πολλές φάσεις και πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί. Να μην πετάμε στα σύννεφα με ένα καλό διπλό.

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε "ταμείο". Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρεται ακόμα στην πρόσφατη συμφωνία του με τους Πράσινους για την επέκταση της συνεργασίας για άλλον έναν χρόνο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ