ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντι Μαρία: "Δεν καταλαβαίνω τις επιλογές για την Χρυσή Μπάλα"

Ντι Μαρία: "Δεν καταλαβαίνω τις επιλογές για την Χρυσή Μπάλα"

Ο Άνχελ ντι Μαρία εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι αν και πραγματοποιεί καλές χρονιές με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ουδέποτε υπήρξε υποψήφιος για την Χρυσή μπάλα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης μιλώντας στην "Ole" εξέφρασε την απορία του για τους ανθρώπους που συντάσσουν την τελική λίστα για την Χρυσή μπάλα, θεωρώντας παράλληλα αποτυχία εάν η Εθνική Αργεντινής δεν πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

"Δεν την κέρδισα και δεν ήμουν ποτέ ανάμεσα στους εκλεκτούς ούτε στους 10 ή 15 καλύτερους. Κάποιος δουλεύει για να βελτιώνεται και να είναι ανάμεσα στους καλύτερους. Δεν καταλαβαίνω αυτόν που φτιάχνει την λίστα για την Χρυσή Μπάλα.

Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που τα πηγαίνουν περίφημα αλλά νομίζω ότι έκανα μια μεγάλη χρονιά, την καλύτερη μου στην Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζοντας το Τσάμπιονς Λιγκ και παίζοντας μάλιστα στον τελικό. Και με την Εθνική έκανα επίσης μια καλή χρονιά, ελπίζω τώρα να μου πάνε όλα καλά"

Για τον Λιονέλ Μέσι είπε: "Είναι ο αρχηγός μας, είναι αυτός που διατάζει. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ καλή Εθνική για να παλέψουμε για το τρόπαιο. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε στον τελικό"

Για την Εθνική Αργεντινής είπε: "Θα είναι αποτυχία αν δεν κερδίσουμε το Μουντιάλ. Έχουμε επτά δύσκολα παιχνίδια και μερικές φορές χρειάζεται και τύχη, όπως είχε η Ισπανία, στο πρόσφατο Μουντιάλ."

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ