ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντ'Αμίκο: "Ένα χρόνο εκτός ο Φαλκάο"

Ντ'Αμίκο: "Ένα χρόνο εκτός ο Φαλκάο"
© AFP/GETTY IMAGES

Ένα ολόκληρο έθνος προσεύχεται για τον Φαλκάο. Οι Κολομβιανοί αγωνιούν την στιγμή που όλα συνηγορούν πως ο σταρ της Μονακό δεν θα προλάβει το Μουντιάλ. Ο γνωστός ατζέντης, Ντ'Αμίκο τόνισε πως μπορεί να μείνει εκτός ακόμη και ένα χρόνο! Τι δήλωσε ο Τουλαλάν.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης, Σασελέ - Μονακό, στο πλαίσιο της φάσης των "32" του γαλλικού κυπέλλου.

Ο Κολομβιανός επιθετικός είχε ανοίξει το σκορ στο 29' και τραυματίστηκε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία από έξι μέχρι οχτώ μήνες.

Αν επαληθευτούν οι συγκεκριμένες προβλέψεις ο σταρ της εθνικής Κολομβίας δεν θα προλάβει το Μουντιάλ της Βραζιλίας και ως εκ τούτου δεν θα τεθεί αντίπαλος της εθνικής μας ομάδας.

"Έχει τραυματιστεί σοβαρά ο Ρανταμπέλ. Πρόκειται για μεγάλο πλήγμα. Τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα", τόνισε ο μέσος της Μονακό, Ζερεμί Τουλαλάν.

Ο γνωστός Ιταλός ατζέντης, Αντρέα Ντ'Αμίκο με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μεταξύ άλλων στο πελατολόγιο του ισχυρίστηκε πως ο τραυματισμός του Φαλκάο ενδεχομένως να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης ακόμη και έναν χρόνο.

"Ο Φαλκάο υπέστη ρήξη χιαστών. Τουλάχιστον για έναν χρόνο δεν θα μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο", ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του στην RAI.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ