ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη με Ινγκς & Γούντμπερν η Λίβερπουλ

Νίκη με Ινγκς & Γούντμπερν η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ πήρε την 3η της νίκη σε ισάριθμα φιλικά, επικρατώντας με 2-0 της Γουίγκαν, χάρη στα γκολ των Ινγκς και Γούντμπερν, οι οποίοι σκοράρουν για 2η φορά στην προετοιμασία (video)

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-0 της Γουίγκαν στο "DW Stadium", έτσι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει πλέον 3 νίκες σε ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ.

Πρωταγωνιστές ήταν οι Ντάνι Ινγκς και Μπεν Γούντμπερν, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ στο 71' και τον δεύτερο να διαμορφώνει το τελικό 0-2 στο 74'.

Νίκη με Ινγκς & Γούντμπερν η Λίβερπουλ

Ο Ινγκς είχε πετύχει το μοναδικό γκολ στο 1-0 επί της Τρανμίρ στο πρώτο φιλικό, ενώ ο Γούντμπερν είχε κάνει 2-0 στη νίκη με 5-0 επί της Φλίτγουντ Τάουν στο δεύτερο φιλικό.

Ο Γούντμπερν είναι 16άχρονος Ουαλός που παίζει ως επιθετικός και ως επιτελικός μέσος, έχει χαρακτηριστεί ο "νέος Άαρον Ράμσεϊ", σε δύο ματς με την Λίβερπουλ έχει ισάριθμα γκολ, ενώ πριν 6 εβδομάδες έκανε προπόνηση με την U16.

Είναι αρχηγός της εθνικής Ουαλίας U17, βρίσκεται στην ακαδημία της Λίβερπουλ από 8 ετών και ο Γιούργκεν Κλοπ πιστεύει πολύ στο ταλέντο του.

Νίκη με Ινγκς & Γούντμπερν η Λίβερπουλ
© REUTERS

Η σύνθεση της Λίβερπουλ...

Κάριους, Ράνταλ, Ματίπ, Λόβρεν, Φλάναγκαν, Μπράναγκαν, Στιούαρτ, Ιτζάρια, Μανέ, Κοουτίνιο, Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Η σύνθεση της Λίβερπουλ στο 2ο ημίχρονο...

Κάριους, Ράνταλ, Ματίπ, Τιάγκο Ιλόρι, Γουίζντομ, Λούκας Λέιβα, Μάρκοβιτς, Κεντ, Άρνολντ, Γούντμπερν, Ινγκς.

Γουίγκαν - Λίβερπουλ 0-2

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ