ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα τιμωρία για Χόουπ Σόλο

Νέα τιμωρία για Χόουπ Σόλο
© AP

Η Αμερικανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τιμώρησε με αποκλεισμό 30 ημερών την Χόουπ Σόλο για νέο ατόπημα, αυτήν την φορά στο προπονητικό κέντρο

Λόγω ενός περιστατικού στην προπόνηση η Αμερικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (United States Soccer) τιμώρησε με αποκλεισμό 30 ημερών την Χόουπ Σόλο.

Η ομοσπονδία δεν γνωστοποίησε την αιτία, ποιο δηλαδή ήταν το πειθαρχικό παράπτωμα της 33άχρονης, η οποία είναι πιο διάσημη τερματοφύλακας στον πλανήτη.

Θα χάσει τα ματς με την Γαλλία και την Αγγλία στις αρχές Φεβρουαρίου, ενώ θυμίζουμε πως η Σόλο δεν είναι γνωστή μόνο για τις ικανότητές τα δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και την όμορφη εμφάνισή της, αλλά και για την βιαιότητά της.

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε δικαστήριο κατηγορούμενη για επίθεση στην ετεροθαλή αδελφή της και στον ανιψιό της. Δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε επιτεθεί στην αδελφή της, ενώ ο ανιψιός της δεν είχε κλείσει τα 18 του χρόνια.

Η 33άχρονη είναι παντρεμένη με τον Τζέραμι Στίβενς, άλλοτε αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL), ο οποίος είχε συλληφθεί για επίθεση στην Χόουπ Σόλο και αφού αφέθηκε ελεύθερος την παντρεύτηκε την επόμενη μέρα!

Το 2012 είχε αποτύχει σε έλεγχο ντόπινγκ, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβρη μάλιστα ήταν θύμα του fappening. Πολλές γυμνές της φωτογραφίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο και η ίδια μίλησε για βία κατά των γυναικών. Αυτό προκάλεσε πολλές και έντονες αντιδράσεις σε facebook και twitter, για το πως γίνεται να μιλά για βία, ενώ έχει η ίδια ασκήσει πραγματική βία και μάλιστα σε ανήλικο.

Νέα τιμωρία για Χόουπ Σόλο
© GETTY IMAGES
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ