ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάτχο: "Να κατακτήσω το πρωτάθλημα..."

Νάτχο: "Να κατακτήσω το πρωτάθλημα..."

Τον τίτλο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει ο Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος επιστρέφει στη Ρωσία. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής.

Ο Μπίμπρας Νάτχο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός πως θα παίξει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον ίδιο να τονίζει πως στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ρωσίας. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για τη μετεγγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Είμαι χαρούμενος! Η ΤΣΣΚΑ είναι μία από τις κορυφαίες ρωσικές ομάδες, είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, ξέρω ότι υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός και είμαι έτοιμος γι' αυτό. Θα βοηθήσω την ομάδα και η ομάδα θα με βοηθήσει να εξελιχθώ. Φυσικά, θα χρειαστώ χρόνο αλλά είμαι εξοικειωμένοος με το ρωσικό πρωτάθλημα".

Για το ότι δεν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ρωσίας: "Εχω κατακτήσει το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ στη Ρωσία και μου λείπει μόνο το πρωτάθλημα. Ελπίζω να το κατακτήσω με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας".

Για το αν μίλησε με τον Λεονίντ Σλούτσκι: "Μιλήσαμε μόνο μέσω τηλεφώνου. Αύριο θα έχουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ