ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπλάτερ: "Έχω δει να στήνεται κλήρωση"

Μπλάτερ: "Έχω δει να στήνεται κλήρωση"
Μπλάτερ DIESES BILD WURDE AUF BADISCHE-ZEITUNG.DE VEROFFENTLICHT.

Ο πρώην πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, υποστήριξε ότι έχει δει με τα ίδια του τα μάτια να "στήνεται" κλήρωση από ιταλική ομάδα, επαναλαμβάνοντας ότι ο ίδιος είναι καθαρός.

Τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Ηθικής της FIFA με αποκλεισμό, μαζί με τον Μισέλ Πλατινί. Ο Ζεπ Μπλάτερ βαρύνεται από κατηγορίες για πολλά σκάνδαλα, ωστόσο μερικές φροντίζει να εξαπολύει κι ο ίδιος κατηγορίες για άλλους. Ο 80χρονος Ελβετός πρώην πρόεδρος της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ρωτήθηκε από τη "La Nacion" εάν μπορεί να στηθεί μια κλήρωση, ενώ την παρακολουθούν ζωντανά εκατομμύρια τηλεθεατών κι απάντησε:

"Ναι! Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια και είναι λες κι απαττούσες. Ήταν για ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μόνο μια ομάδα το κατάφερε. Ήταν μια ιταλική ομάδα. Μπορείς να δεις τα μπαλάκια που κληρώνονται και να τα προσδιορίσεις, είτε είναι ζεστά είτε κρύα.

Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας. Δεν έχω κάνει ποτέ κλήρωση. Άλλοι πρόεδροι έκαναν. Πήραν τα μπαλάκια μόνοι τους από το pot. Ήμουν καθαρός μέχρι το τέλος. Δεν διέπραξα ποτέ κάποιο έγκλημα. Έχω τη συνείδησή μου καθαρή", υποστήριξε ο Ζεπ Μπλάτερ.

Against modern football. Αφιερωμένο στον "καθαρό Ζεπ"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ