ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπιλάρδο: "Δεν ήθελε να είναι αρχηγός ο Μαραντόνα"

Μπιλάρδο: "Δεν ήθελε να είναι αρχηγός ο Μαραντόνα"

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Αργεντινής, Κάρλος Μπιλάρδο, μίλησε στο σάιτ της FIFA και είπε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν ήθελε να είναι ο αρχηγός της "αλμπισελέστε".

Στο σάιτ της FIFA μίλησε ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Αργεντινής, Κάρλος Μπιλάρδο, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν ήθελε να είναι ο αρχηγός της "αλμπισελέστε".

Με τον Μπιλάρδο στην τεχνική ηγεσία της, η Αργεντινή κατέκτησε το Μουντιάλ του 1986 και ο 77χρονος κόουτς ανέφερε πως "είπα στον Μαραντόνα, πριν το Μουντιάλ, ότι είσαι ο καλύτερος παίκτης μας και θέλω να είσαι ο αρχηγός και εκείνος δεν το δεχόταν! Τελικά πέρασε το δικό μου".

Για την εθνική Γερμανίας, τόνισε: "Είναι μια ομάδα που δεν παραδίνεται ποτέ, μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Αρνούνται να πεθάνουν. Το 1986 χαμογελάσαμε εμείς, όμως τέσσερα χρόνια μετά πήραν ρεβάνς".

Στο βίντεο που ετοίμασε η FIFA, ο Μπιλάρδο άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού και μίλησε για το παρελθόν και για τις αναμνήσεις του από την ποδοσφαιρική του διαδρομή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ