ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπιέλσα και Σαμπαόλι για εθνική Μεξικού

Μπιέλσα και Σαμπαόλι για εθνική Μεξικού

Η θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Μεξικού έχει μείνει "ορφανή" μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Ερέρα. Χόρχε Σαμπαόλι και Μαρσέλο Μπιέλσα τα φαβορί για τη διαδοχή του "Πιόχο".

Σε οργασμό βρίσκονται οι διεργασίες στην μεξικανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία με επίκεντρο την εξεύρεση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος θα οδηγήσει την "τρικολόρ" στο επετειακό Copa America Centenario του 2016, αλλά και στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.

Υπενθυμίζεται ότι o πάγκος της κατόχου του Gold Cup 2015 είναι "ορφανός" μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Ερέρα. Όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για πειθαρχικούς. Επιτέθηκε κατά την επιστροφή από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, σε σχολιαστή της μεξικανικής τηλεόρασης.

Και τώρα, η διαδοχή. Το πρώτο όνομα που διέρρευσε ήταν αυτό του Αργεντινού ομοσπονδιακού τεχνικού της κατόχου του Copa America 2015, Χιλής, Χόρχε Σαμπαόλι. Και ο οποίος έχει βάλει το χεράκι του, ώστε η φημολογία να συντηρείται καθώς με τις αόριστες και ασαφείς τοποθετήσεις του θέτει εν αμφιβόλω την παρουσία του, στον πάγκο της "ρόχα".

Και ο έτερος υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της "τρικολόρ" είναι Αργεντινός. Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Μαρσέλο Μπιέλσα, είναι στο γαλλικό Νότο. Ο ατζέντης του, όμως, έκανε ταξίδι - "αστραπή" στο Μοντερέι για συνάντηση με μέλη της μεξικανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ποιος ο λόγος; Κανείς δεν ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναζωπύρωσε τη φημολογία για "γάμο" του "Λόκο" με την "τρικολόρ".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ