ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπήκε ο Σαλάχ και η Λίβερπουλ νίκησε 2-1 τη Σίτι με ανατροπή

Liverpool forward Mohamed Salah, right, and Liverpool forward Sadio Mane receive instructions before a free kick during the second half of an International Champions Cup tournament soccer match against Manchester City in East Rutherford, N.J., Wednesday, July 25, 2018. (AP Photo/Steve Luciano)
Liverpool forward Mohamed Salah, right, and Liverpool forward Sadio Mane receive instructions before a free kick during the second half of an International Champions Cup tournament soccer match against Manchester City in East Rutherford, N.J., Wednesday, July 25, 2018. (AP Photo/Steve Luciano) AP PHOTO/STEVE LUCIANO

Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε, όμως όταν μπήκε ο Σαλάχ, τα δεδομένα για τη Λίβερπουλ. η οποία γύρισε το ματς με τον Αιγύπτιο και το πέναλτι του Μανέ στις καθυστερήσεις. (VIDEO)

Φαίνεται πως έχει πάρει τον... αέρα της Μάντσεστερ Σίτι η Λίβερπουλ. Μετά τις δυο νίκες στα προημιτελικά του Champions League και την δεύτερη μάλιστα με ανατροπή στο "Etihad", η Λίβερπουλ συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, σα να μην πέρασε μια μέρα.

Βέβαια, αυτή την φορά ήταν σε φιλικό προετοιμασίας, όμως και πάλι έφυγε νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επιβλήθηκε 2-1 αυτής του Πεπ Γκουαρδιόλα για το International Champions Cup

Η Σίτι προηγήθηκε 1-0, όμως η είσοδος του Μοχάμεντ Σαλάχ στον αγωνιστικό χώρο άλλαξε τα δεδομένα για τη Λίβερπουλ, η οποία γύρισε το ματς με τέρμα του Αιγύπτιου και πέναλτι του Μανέ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ο Σανέ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 57' για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, η οποία πάντως αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, όμως πέντε λεπτά μετά μπήκε ο Σαλάχ και άλλαξε το ματς. Στο 62' πέρασε αλλαγή και στο 63' ισοφάρισε με κεφαλιά, είχε και δοκάρι, με τον Σανέ από την άλλη να χάνει τρομερές ευκαιρίες για τη Σίτι.

Στις καθυστερήσεις, ο Μανέ από την άσπρη βούλα εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι που κέρδισε ο Σολάνκε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της για την έναρξη της Premier League στις 10 Αυγούστου. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους φιλόδοξους "Πολίτες".

AP Photo/Steve Luciano

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ