ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

MLS All Star - Μπάγερν 2-1

MLS All Star - Μπάγερν 2-1
Ντόνοβαν

Χορταστικό παιχνίδι στο Πόρτλαντ του Όρεγκον ανάμεσα σε MLS All Star και Μπάγερν. Οι Αμερικάνοι νίκησαν με 2-1 τους Γερμανούς κάνοντας την ανατροπή. Γκολάρες από Λεβαντόφσκι, Φίλιπς (VIDEO).

Σε ένα γεμάτο από θεατές Providence Park οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του MLS αντιμετώπισαν μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης (Μπάγερν Μονάχου). Το θέαμα χορταστικό, τα γκολ τρία (2-1), το σασπένς στα ύψη και τα δυο τέρματα ήταν... λουκούμια.

Η Μπάγερν Μονάχου προηγήθηκε νωρίς-νωρίς στο σκορ (8ο λεπτό) με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που έχει ξεκινήσει δυνατά τις υποχρεώσεις του με τους Γερμανούς, ο οποίος με εκπληκτικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, νίκησε τον Ριμάντο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, το σκηνικό άλλαξε και η MLS All Star μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Η πίεση έφερε το 1-1 στο 51ο λεπτό μετά από λάθος της άμυνας της Μπάγερν και σουτάρα του Ράιτ-Φίλιπτς.

Την ανατροπή του σκορ έκανε ο Λάντον Ντόνοβαν με ψύχραιμο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Η Μπάγερν αξίζει να σημειώσουμε πως έδειξε να έχει κάποια θέματα στα μετόπισθεν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ