ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίτσελ: "Δεν ζήτησα τον Τοβέν"

Μίτσελ: "Δεν ζήτησα τον Τοβέν"

Ο Μίτσελ καλωσόρισε τον Φλοριάν Τοβέν μετά την επιστροφή του από τη Νιούκαστλ αλλά δεν δίστασε να ομολογήσει πως άλλον παίκτη περίμενε να του φέρει η διοίκηση της Μαρσέιγ!

Ο Φλοριάν Τοβέν επέστρεψε στη Μαρσέιγ ως δανεικός από τη Νιούκαστλ μετά από έξι μήνες όπου δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο "St James' Park" (έπαιξε σε μόλις πέντε ματς βασικός) και το γεγονός αυτό δεν "τρέλανε" τον Μίτσελ.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού καλωσόρισε μεν τον 23χρονο μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του όμως ταυτόχρονα φρόντισε να "εκθέσει" τη διοίκηση της Μαρσέιγ, τονίζοντας ότι περίμενε άλλον παίκτη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μίτσελ: "Δεν ζήτησα τον Τοβέν"

"Ο Τοβέν είναι καλοδεχούμενος αν και δεν είναι ο παίκτης που είχα ζητήσει. Εξακολουθώ να χρειάζομαι επιθετικό. Άλλοι παίκτες που είχα ζητήσει και που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την ομάδα δεν ήρθαν", δήλωσε αρχικά στους ρεπόρτερς ο 52χρονος Ισπανός τεχνικός, για να προσθέσει:

Μίτσελ: "Δεν ζήτησα τον Τοβέν"

"Ο Τοβέν είναι ένας ενδιαφέρων παίκτης αλλά δεν τον ζήτησα. Τον ξέρω, είναι σε καλό επίπεδο... αλλά είχα εισηγηθεί την απόκτηση κάποιου με διαφορετικό προφίλ, κάποιον που θα μπορούσε να είχε λύσει τα προβλήματα της ομάδας μου".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ