ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήνυμα στήριξης στον Νταβίντ Λουίζ από την μητέρα του

Μήνυμα στήριξης στον Νταβίντ Λουίζ από την μητέρα του

Η μητέρα του Νταβίντ Λουίζ εμψύχωσε τον γιο της μετά την κακή εμφάνιση του Βραζιλιάνου αμυντικού της Παρί στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Το βράδυ της Τετάρτης(15/4) ήταν εφιαλτικό για τον Νταβίντ Λουίζ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Παρί μπήκε ως αλλαγή στην θέση του Τιάγκο Σίλβα, στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λουίζ είχε τραυματιστεί στις 5 Απριλίου στον αγώνα της Παρί με την Μαρσέιγ και η χρησιμοποίηση του με την Μπαρτσελόνα ήταν πρόωρη και δεν βοήθησε καθόλου την γαλλική ομάδα.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα Λουίς Σουάρες εξέθεσε δύο φορές τον Βραζιλιάνο αμυντικό και σκόραρε ισάριθμα γκολ. Οι "μπλαουγκράνα" νίκησαν 3-1 και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά.

Στην κακή βραδιά του Νταβίντ Λουίζ, συμπαραστάθηκε η μητέρα του Ντόνα Ρετζίνα, που ανέβασε στο instagram εμψυχωτικό μήνυμα για τον γιο της.

Στο μήνυμα αναφέρει: " Έχω ένα γιο και πάντα θα έχω! Το κεφάλι ψηλά! Ο Θεός τα ξέρει όλα!... Ποιοι είμαστε εμείς που θα σε κρίνουμε! Θα σε αγαπώ για πάντα, στα καλά παιχνίδια αλλά ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ