ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μένει στην εθνική Ισπανίας ο Ντελ Μπόσκε

Μένει στην εθνική Ισπανίας ο Ντελ Μπόσκε
PHOTOGRAPH: DARREN STAPLES/REUTE

Με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στον πάγκο της θα πορευτεί η εθνική Ισπανίας μέχρι το EURO 2016, όπως τόνισε ο ίδιος ο έμπειρος κόουτς σε δηλώσεις του.

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ήταν ο πρωτεργάτης του ποδοσφαιρικού θαύματος της εθνικής Ισπανίας που σάρωσε τα πάντα στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο στερέωμα από το 2008 μέχρι το 2012, για να έρθει το καταστροφικό Μουντιάλ στα γήπεδα της Βραζιλίας και να θέσει υπό αμφισβήτηση το μέλλον του στον πάγκο της "φούρια ρόχα".

Ο ίδιος πάντως έσπευσε να διαψεύσει τις Κασσάνδρες που τον ήθελαν να αποτελεί παρελθόν, τονίζοντας πως δεν προτίθεται να πάει πουθενά και θα παραμείνει στην εθνική ομάδα, οδηγώντας την μέχρι την τελική φάση του EURO 2016 που διεξάγεται στην Γαλλία.

Μιλώντας για το μέλλον του από το σπίτι του στη Σαλαμάνκα, ο 63χρονος κόουτς είπε πως "ήμουν σε επαφή με την Ομοσπονδία αυτό το διάστημα μετά το Μουντιάλ και αποφάσισαν ότι τα έξι χρόνια είναι πιο σημαντικά από δυο κακούς αγώνες. Η Ομοσπονδία αισθάνεται δυνατή και εκτιμά την δουλειά που έχω κάνει. Νιώθουμε δυνατοί ξανά και θα συνεχίσουμε την δουλειά μας με τον ίδιο τρόπο που την κάναμε μέχρι σήμερα".

Αναφορικά με το μέλλον, τόνισε ότι "δεν χρειάζεται να έχουμε δραστικές αλλαγές. Πρέπει να πορευτούμε στην ίδια κατεύθυνση, κάνοντας ορισμένες μικρές αλλαγές. Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα και να βρεθούμε ξανά στον σωστό δρόμο. Θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας στο επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ