ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Σίριγκου η Ιταλία

Με Σίριγκου η Ιταλία

Στο φιλικό της Πέμπτης στο Μπάρι η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία με τον Σαλβατόρε Σίριγκου στο τέρμα. Ιδιαίτερο ματς για τον Αντόνιο Κόντε

Η Ιταλία ξεκινά τα προκριματικά του EURO 2016 αντιμετωπίζοντας την Τρίτη 9/9 τη Νορβηγία στο Όσλο, αλλά την Πέμπτη κάνει... πρόβα κόντρα στην Ολλανδία σε διεθνές φιλικό στο Μπάρι.

Βασικός τερματοφύλακας θα είναι Σαλβατόρε Σίριγκου, με τον πορτιέρε της Παρί Σεν-Ζερμέν να είναι η επιλογή του Αντόνιο Κόντε, αντί των Τζανλουτίτζι Μπουφόν, Ματία Περίν και Ντανιέλε Παντέλι.

Ο Κόντε κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της "σκουάντρα ατζούρα" κόντρα στους "οράνιε" και στην συνέντευξη τύπου αποκάλυψε μόνο ποιος θα είναι στο τέρμα, ενώ σίγουρο θεωρείται πως θα παίξει και ο Κλάουντιο Μαρκίζιο.

"Έχω την 11άδα στο μυαλό μου", τόνισε ο Κόντε και συνέχισε: "Ο Σίριγκου θα παίξει στο τέρμα, αλλά τους υπόλοιπους θα τους δείτε όταν βγουν στον αγωνιστικό χώρο".

"Ελπίζω για το καλύτερο. Κανείς δεν θέλει να χάνει, αλλά μετά από ήττες είχαμε και επιτυχημένες διοργανώσεις στο παρελθόν. Θέλω να ξεκινήσω καλά, είναι φιλικό κόντρα σε μία καλή ομάδα και θέλουμε να δείξουμε πράγματα".

"Η σύζυγός μου και η κόρη μου θα είναι στο γήπεδο. Η κόρη μου έχει γεννηθεί στην πόλη, όταν ήμουν προπονητής της Μπάρι, ένας ακόμη λόγος να είμαι χαρούμενος εδώ".

Θυμίζουμε πως στην αποστολή δεν είναι οι τραυματίες, Μοντολίβο, Πίρλο και Τζουζέπε Ρόσι, όπως και οι Μπαλοτέλι, Κασάνο, Τσέρτσι και Ινσίνιε, ενώ είχε κληθεί ο Οσβάλντο, αλλά τραυματίστηκε.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ