ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με εισιτήριο και... ιατρικές εξετάσεις!

Με εισιτήριο και... ιατρικές εξετάσεις!

Όλοι οι φίλαθλοι που επιθυμούν να βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά στην αναμέτρηση Νιγηρία - Κονγκό, για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, θα υποβληθούν σε εξετάσεις για τον ιό Έμπολα.

Όσοι Νιγηριανοί και Κονγκολέζοι φίλαθλοι θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των εθνικών τους ομάδων για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, θα πρέπει εκτός από το εισιτήριο, να περάσουν και από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν κρούσματα του ιού Έμπολα.

Η επιδημία του ιού Έμπολα εξακολουθεί να μαίνεται στη Δυτική Αφρική και η Νιγηρία ήδη μετρά από την ασθένεια το έβδομο θύμα της.

Έτσι, το Σάββατο στην αναμέτρηση της Νιγηρίας με την Κονγκό, για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, οι φίλαθλοι που θα παραβρεθούν στο στάδιο, Νιγηριανοί στην πλειοψηφία τους, θα πρέπει να υποβληθούν σε εξετάσεις για τον ιό Έμπολα, πέριξ του γηπέδου.

Σε ένα άλλο παιχνίδι, η Μποτσουάνα υποδέχεται τη Σενεγάλη και αρνείται τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, γιατί υπάρχουν υποψίες ότι πολλοί Σενεγαλέζοι έχουν προσβληθεί από τον ιό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ