ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τόσα παίρνεις τον Κ.Ρονάλντο

Με τόσα παίρνεις τον Κ.Ρονάλντο

Ο Ζόρζε Μέντες δήλωσε πως ο Κ. Ρονάλντο αγαπάει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ξεκαθάρισε πως αν τον θέλουν οι "κόκκινοι διάβολοι" θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

"Αγαπάει τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μου το είπε επειδή ήταν εκεί για έξι χρόνια", δήλωσε αρχικά στο "BBC" ο μάνατζερ του CR7, Πέδρο Μέντες, και συνέχισε:

"Τώρα όμως είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα φύγει από τη Ρεάλ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο όλων των εποχών και ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών.

Οπότε δεν μπορείτε να τον συγκρίνετε με κάποιον άλλο. Είναι αδύνατο να βρεις κάποιον όπως εκείνος".

Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πορτογάλου σούπερ σταρ με τους "μερένγκες" είναι ύψους 1 δισεκατομμυρίου λιρών, ωστόσο ο διασημότερος μάνατζερ στον κόσμο ξεκαθάρισε πως μπορεί να γίνει η μετακίνησή του σε άλλη ομάδα και με λιγότερα χρήματα.

Με τόσα παίρνεις τον Κ.Ρονάλντο

"Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο, η Ρεάλ αποφασίσει να τον πουλήσει για 300.000.000 λίρες, κάποιος θα πληρώσει", κατέληξε.

Να σημειωθεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2009 τον Κριστιάνο Ρονάλντο δίνοντας 94.000.000 ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το ποσό εκείνο να συνιστά τη μεταγραφή του, εκείνη την εποχή, ως την πιο πολυδάπανη στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ