ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα: "Να πάει σπίτι του ο Πλατινί"

Μαραντόνα: "Να πάει σπίτι του ο Πλατινί"

Μετά την επίθεση του προέδρου της Νάπολι στον Μισέλ Πλατινί με αφορμή τη διαιτησία στον αγώνα με τη Ντνίπρο, ήταν η σειρά του Ντιέγκο Μαραντόνα να ξιφουλκήσει κατά του προέδρου της UEFA.

O Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είχε χαρακτηρίσει "θεσμό της πλάκας" το Europa League μετά το γκολ-οφσάιντ της Ντνίπρο μέσα στο "San Paolo" στον πρώτο ημιτελικό του Europa League και μία ημέρα μετά ήταν η σειρά του Ντιέγκο Μαραντόνα να διαμαρτυρηθεί εκ μέρους της Νάπολι.

Ο θρυλικός Αργεντίνος πρώην άσος δεν έμεινε όμως μόνο σε παράπονα για τη διαιτησία στον αγώνα αλλά εξαπέλυσε μετωπική επίθεση στον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί, καλώντας τον μάλιστα να πάει... σπίτι του!

"Είμαι απόλυτα σύμφωνος με αυτά που δήλωσε ο πρόεδρος ο οποίος ήταν πολύ απογοητευμένος με αυτά που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης.

Είδα τον αγώνα της αγαπημένης μου Νάπολι και είναι αδιανόητο σε τόσο υψηλό επαγγελματικό επίπεδο να είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε τέτοια λάθη που επηρεάζουν τόσο πολύ έναν ημιτελικό Europa League", δήλωσε αρχικά ο "Πίμπε Ντ'Όρο" και συνέχισε:

"Είναι ώρα άνθρωποι όπως ο Μπλάτερ και ο Πλατινί να μείνουν στην άκρη, εάν δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν ανάλογες καταστάσεις και κάνουν ζημιά σε μία τόσο σημαντική ομάδα με τόσο παθιασμένους οπαδούς όπως αυτούς της Νάπολι, ας φύγουν.

Έφτασε η ώρα να γίνει μία αλλαγή στην κορυφή επειδή ο κόσμος κουράστηκε να τον κοροϊδεύουν. Στον πρόεδρο της Νάπολι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να καταφέρει να ξεπεράσει τη Ντνίπρο και να ξαναφέρει τη Νάπολι μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έναν τελικό Europa League.

Γιατί η Νάπολι, αλλά κυρίως οι οπαδοί της και η πόλη, αξίζουν τον σεβασμό όλων", κατέληξε χαρακτηριστικά.

Το πρωτοσέλιδο της Corriere dello Sport με τις δηλώσεις Μαραντόνα κατά Πλατινί:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ