ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβαντόβσκι, ο διάδοχος του Ιμπραχίμοβιτς στην Παρί

Λεβαντόβσκι, ο διάδοχος του Ιμπραχίμοβιτς στην Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει τον άνθρωπο που θα πάρει τη σκυτάλη στην επίθεση από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ενόψει της νέας σεζόν, με την "Εquipe" να αποκαλύπτει πως η ομάδα του Λοράν Μπλαν είναι έτοιμη να δώσει "γη και ύδωρ" για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου αυτό το καλοκαίρι για να αναζητήσει μία νέα πρόκληση στην ποδοσφαιρική του καριέρα και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να τον "αρπάξει".

Οι πρωταθλητές Γαλλίας βλέπουν στο πρόσωπό του τον ιδανικό παίκτη για να καλύψει επάξια το κενό του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς το καλοκαίρι και όπως υποστηρίζει η "Equipe" ξέρουν πως μόνο αν δώσουν πάνω από 80.000.000 ευρώ θα αποκτήσουν πλεονέκτημα στη μάχη της απόκτησής του.

Το εν λόγω μέσο αναφέρει πως η Παρί είναι διατεθειμένη να κάνει πρόταση ακόμα και 100.000.000 ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal, με τους ανθρώπους της να γνωρίζουν πως θα πρέπει να νικήσουν τον ανταγωνισμό τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λεβαντόβσκι, ο διάδοχος του Ιμπραχίμοβιτς στην Παρί

Σημειώνεται πως ο "Λέβα" έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς μέχρι το καλοκαίρι του 2019 ενώ ο ίδιος αμείβεται με 9.000.000 ευρώ ετησίως από τη Μπάγερν, κάτι που σημαίνει πως η επόμενη ομάδα θα πρέπει να καλύψει τουλάχιστον αυτό το ποσό για να ικανοποιήσει τον ίδιο πέρα από τον γερμανικό σύλλογο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ