ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυνηγώντας το ρεκόρ της Τσέλσι

Κυνηγώντας το ρεκόρ της Τσέλσι
Σίτι τρίτη εμφάνιση

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πετύχει 68 γκολ σε 23 αγώνες και πλέον κυνηγά το απόλυτο ρεκόρ της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ με 103 γκολ ενεργητικό (βίντεο)!

Το βράδυ της Τετάρτης η Σίτι διέλυσε με 5-1 την Τότεναμ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά την ισοπαλία της Άρσεναλ στην έδρα της Σάουθαμπτον.

Με αυτά τα πέντε τέρματα οι "πολίτες" έφτασαν τα 68 μετά από 23 αγωνιστικές ημέρες στην Πρέμιερ Λιγκ και βάζουν πλώρη για να σπάσουν κάθε ρεκόρ στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Την καλύτερη επίθεση από εποχής Πρέμιερ Λιγκ κατέχει η ομάδα της Τσέλσι, με τον κορυφαίο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο, τη σεζόν 2009-2010 όταν και έκανε ενεργητικό 103 γκολ!

Η Σίτι έχει 15 παιχνίδια ακόμα μπροστά της και χρειάζεται 35 γκολ για να ισοφαρίσει αυτή την επίδοση συν ένα ακόμα και να την ξεπεράσει.

Με βάση τους αριθμούς η Μάντσεστερ Σίτι θα τα καταφέρει, αφού πετυχαίνει κατά μέσο όρο 2.95 γκολ ανά αγώνα και χρειάζεται 2.333 γκολ στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Για την ιστορία να πούμε πως η Τσέλσι διαθέτει και το ρεκόρ της καλύτερης άμυνας στην Πρέμιερ Λιγκ. Το 2004-2005 (εποχή Μουρίνιο) οι Μπλε δέχθηκαν μόλις 15 τέρματα σε 38 αγώνες!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ