ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέσπασμα από την αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Twitter

Ξέσπασμα από την αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Twitter

Η απρέπεια ορισμένων οπαδών του Λιονέλ Μέσι απέναντι στο άγαλμα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Πορτογαλία εξόργισε την αδερφή του, που τους προτρέπει να... μετακομίσουν στη Συρία!

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο εξαπέλυσε πρωτόφαντη επίθεση εις βάρος των αγνώστων που βανδάλισαν το αγάλμα του "CR7" στην Μαδέιρα, γράφοντας με κόκκινη μπογιά το όνομα του Λιονέλ Μέσι και το Νο10 στην πλάτη του αγάλματος .

Η απρέπεια από τους "haters" του άσου της Ρεάλ έγινε μόλις μία ημέρα μετά την ανάδειξη του Λιονέλ Μέσι ως νικητής της Χρυσής Μπάλας για το 2015, σε μία ψηφοφορία που βρήκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει τη 2η θέση, με την Κάτια Αβέιρο να μην τους... χαρίζεται.

"Όλοι ξέρετε πως είμαι αδερφή αυτού του άνδρα, και το γεγονός αυτό με κάνει υπερήφανη, ξέροντας μάλιστα πόσο υπέροχο και μαχητικό άτομο είναι. Θα μου έπαιρνε ώρες για να αποκρυπτογραφήσω κάθε ευγενική πράξη και αρετή του.

Αισθάνομαι ντροπή για την πράξη αυτή καθαυτή αλλά αισθάνομαι ακόμα μεγαλύτερη ντροπή για τη ζήλεια που υπάρχει γύρω του, το μίσος που κάποιοι γουρουνοκέφαλοι, ανέραστοι και απογοητευμένοι άνθρωποι εκδήλωσαν με απαίσιο τρόπο, γεγονός που με κάνει ντροπιασμένη και λυπημένη ως πολίτης της Πορτογαλίας.

Ξέσπασμα από την αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Twitter

Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για αυτό και για άλλα αρνητικά πράγματα που έχουν εκφραστεί εναντίον αυτού του ανθρώπου θα πρέπει να γνωρίζουν πως το νησί μας έχει εκλεχτεί ως το καλύτερο στον κόσμο, όχι για την όμορφη θάλασσα, την εξαιρετική μας κουζίνα ή την φιλόξενη φύση των κατοίκων της Μαδέιρα... αλλά κυρίως εξαιτίας αυτού του σπουδαίου άνδρα από τη Μαδέιρα που επιμένει να τιμάει τις ρίζες καταγωγής του.

Είναι αυτός που επιμένει να υπενθυμίζει στον κόσμο με δική του βούληση για τις αρετές που έχει αυτή η γη, βοηθώντας έτσι να έρχονται τουρίστες και να ανοίγουν δουλειές. Οι περισσότεροι από εμάς θα πρέπει να ευχαριστούμε αυτό τον άνδρα, χάρη σε αυτόν αρκετοί πολίτες της Μαδέιρα εξακολουθούν να έχουν τις δουλειές τους.

Ξέσπασμα από την αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Twitter

Το όμορφο νησί μου, δυστυχώς, εξακολουθεί να κατοικείται από κάποιους απογοητευμένους άγριους ανθρώπους που αξίζουν να ζουν στη Συρία, μεταξύ ανθρώπων που δεν έχουν κανέναν σεβασμό για την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Απολογούμαι σε αυτούς που ζουν τη θλίψη ενός πολέμου αλλά πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν ανήκουν στη γη στην οποία κατοικούν", έγραψε μεταξύ άλλων στον λογαριασμό της στο Twitter η αδερφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ