ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντρα σε Κρους Ασούλ η Ρεάλ

Κόντρα σε Κρους Ασούλ η Ρεάλ

Η Κρους Ασούλ νίκησε 3-1 στην παράταση τους Western Sydney Wanderers και θα είναι η αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό των Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (videos)

Η Κρους Ασούλ από το Μεξικό επικράτησε με 3-1 των Western Sydney Wanderers από την Αυστραλία και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη στης 21:30.

Το ματς ήταν... θρίλερ, με τους Αυστραλούς να ανοίγουν το σκορ στο 65' με τον Ντέλα Ρόκα, αλλά στο 75' να μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σπιράνοβιτς και τον Τοράδο να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 89'!

Οι Western Sydney Wanderers έμειναν με 9 παίκτες, με τον Τόπορ-Στάνλεϊ να αποβάλλεται στο 102' και τον Μαριάνο Παβόνε στο 108' να ολοκληρώνει την ανατροπή (στην photo ο Αργεντινός στράικερ), ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Τοράδο ξανά με πέναλτι στο 118'.

Στον άλλο ημιτελικό, η Σαν Λορένσο την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Auckland City, καθώς η ομάδα της Νέας Ζηλανδίας νίκησε με 1-0 την ES Σετίφ από την Αλγερία, με γκολ του Τζον Ίρβινγκ στο 52'.

Λύτρωση με Παβόνε στην βροχή...

Γιγάντια σφουγγάρια για το νερό στο γήπεδο...

Κρους Ασούλ - Western Sydney Wanderers 3-1 (παρ.)

ES Σετίφ - Auckland City 0-1

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ