ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοντά σε Βιτσέλ η Γιουβέντους, ρώτησε για Φαλκάο

Κοντά σε Βιτσέλ η Γιουβέντους, ρώτησε για Φαλκάο

Πληροφορίες από την Ιταλία θέλουν την Γιουβέντους κοντά στην απόκτηση του Αξέλ Βιτσέλ από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ ρώτησε την Μονακό για τον Φαλκάο

Σύμφωνα με το "SportMediaset" η Γιουβέντους έχει συμφωνήσει με τον Αξέλ Βιτσέλ και διαπραγματεύεται με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την απόκτηση του Βέλγου μέσου.

Οι Ρώσοι ζητούν περίπου 20.000.000 ευρώ για τον 26άχρονο άσο από την Λιέγη, τον οποίο είχαν αποκτήσει από την Μπενφίκα το 2012 έναντι 40.000.000 ευρώ!

Δεν έχει πέσει η αξία του από τότε, αντιθέτως έχει βελτιωθεί και είναι από τους λίγους που μπορούν ως έναν βαθμό να καλύψουν το κενό σε ενδεχόμενη πώληση του Πολ Πογκμπά.

Απλά ο παίκτης επιθυμεί να φύγει από την Ρωσία και να παίξει σε κορυφαίο πρωτάθλημα και κορυφαίο σύλλογο, έτσι η Ζενίτ προτιμά να τον πουλήσει το 2015 ή το 2016, παρά να τον χάσει χωρίς να πάρει τίποτα το 2017 που λήγει το συμβόλαιό του (το 2016 φυσικά δεν μπορεί να πιάσει τόσο καλή τιμή).

Για τον Βιτσέλ ενδιαφέρεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έτσι δεν θεωρείται δεδομένο πως θα πουληθεί, ενώ η "Γιούβε" φαίνεται πως έχει κάνει το πρώτο βήμα.

Η Γιουβέντους το βράδυ της Τρίτης παίζει με τη Μονακό για τα προημιτελικά του Champions League, έτσι η διοίκησή της το εκμεταλλεύτηκε, ζητώντας πληροφορίες για τον Φαλκάο, ο οποίος παίζει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως δανεικός από τους Μονεγάσκους και η "Γιούβε" ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ