ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλήθηκε στην εθνική Νορβηγίας 15χρονος!

Κλήθηκε στην εθνική Νορβηγίας 15χρονος!

Ο 15χρονος μεσοεπιθετικός Μάρτιν Έντεγκααρντ φιλοδοξεί να γίνει ο νεότερος διεθνής Νορβηγός στην ιστορία της χώρας, καθώς κλήθηκε για το φιλικό κόντρα στη Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Στρόμσγκοντσετ αν και είναι μόλις 15 ετών έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του πετυχαίνοντας τρία γκολ σε 14 ματς.

Ο Όντεγκααρντ βρίσκεται στην 19μελή αποστολή της εθνικής Νορβηγίας για το φιλικό με τα Η.Α.Ε. που θα διεξαχθεί σε 8 μέρες στο Στάβανγκερ.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Περ Ματίας Χέγκμο είχε προαναγγείλει την κλήση του πιτσιρικά από το ξεκίνημα της σεζόν στη Νορβηγία.
"Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είμαι σοκαρισμένος", τόνισε ο 'Εντεργκααρντ, ο οποίος ήδη είναι ο νεότερος σε ηλικία παίκτης στην ιστορία του νορβηγικού πρωταθλήματος.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ανερχόμενος αστέρας αγωνίστηκε και στα προκριματικά του Champions League, στα τελευταία πέντε λεπτά της εντός έδρας ήττας 1-0 της Στρόμσγκοντσετ από την Στεάουα Βουκουρεστίου.
Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Άγιαξ έχουν στείλει σκάουτ για να παρακολουθήσουν τον Έντεργκααρντ.
Την ημέρα του φιλικού θα είναι 15 ετών και 253 ημερών. Έτσι καταρρίπτει το ρεκόρ του Τόρμοντ Κιέλσεν (15 ετών και 351 ημερών) το οποίο είχε πραγματοποιηθεί σε ματς κόντρα στη Σουηδία το 1910!
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ