ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Κλέβει" Ομπαμεγιάνγκ η Λίβερπουλ από Άρσεναλ

"Κλέβει" Ομπαμεγιάνγκ η Λίβερπουλ από Άρσεναλ

Η Άρσεναλ δίνει 57.000.000€ στη Ντόρτμουντ για τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αλλά η Λίβερπουλ έχει μεγάλο όπλο τον Γιούργκεν Κλοπ και οι πληροφορίες την θέλουν φαβορί για την απόκτησή του

Η Λίβερπουλ θέλει κάνει μία μεγάλη μεταγραφή αυτόν τον μήνα και πλέον θεωρείται πολύ πιθανό το "μπαμ" να γίνει με τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ!

Η "Sun" είχε αποκαλύψει ο Αρσέν Βενγκέρ προσφέρει 57.000.000 ευρώ στη Ντόρτμουντ για να πάρει στην Άρσεναλ τον άσο από την Γκαμπόν, όμως πλέον οι "κόκκινοι" θεωρούνται το φαβορί για την απόκτησή του.

Φυσικά το μεγάλο τους όπλο είναι ο προπονητής τους, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος πήρε στην Μπορούσια το 2013 τον Ομπαμεγιάνγκ από την Σεντ-Ετιέν και υπό τις οδηγίες του έγινε ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη.

Αναμένεται η Λίβερπουλ να δώσει τουλάχιστον 60.000.000 ευρώ για τον 26άχρονο επιθετικό (παίζει στράικερ και εξτρέμ), ενώ η Ντόρτμουντ για να τον αντικαταστήσει θέλει να πάρει τον Ρομελού Λουκακού από την Έβερτον.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως οι "κόκκινοι" είναι το μεγάλο φαβορί για τον Ομπαμεγιάνγκ, ενώ ο Κλοπ έχει στην λίστα του και τον 18άχρονο επιθετικό από την Βενεζουέλα, Ανταλμπέρτο Πενιαράντα. Ανήκει την Ουντινέζε, παίζει δανεικός στην Γρανάδα και είναι από τις αποκαλύψεις της σεζόν.

"Κλέβει" Ομπαμεγιάνγκ η Λίβερπουλ από Άρσεναλ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ