ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κι-δεία για την Τσέλσι

Κι-δεία για την Τσέλσι

Με γκολ του Σουνγκ-Γιονγκ Κι στο 119', η Σάντερλαντ νίκησε με 2-1 την Τσέλσι και την πέταξε εκτός League Cup. Πρόκριση στα ημιτελικά για τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-1 στην έδρα της Λέστερ. (videos)

Ένα γκολ του Μπορίνι στο φινάλε του 90λέπτου και άλλο ένα του Κι στο φινάλε της παράτασης ήταν αυτά που χάρισαν τη νίκη στη Σάντερλαντ και άφησαν την Τσέλσι εκτός συνέχειας στο League Cup.

Οι "μαύρες γάτες" βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 46ο λεπτό, όταν ο Κάτερμοουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, σε μία φάση που χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά η νέα τεχνολογία για τον έλεγχο της γραμμής του τέρματος.

Μπορεί ο Μανόνε να έδιωξε την μπάλα, αλλά όπως είδε στο ρολόι του ο διαιτητής, η μπάλα είχε ήδη περάσει τη γραμμή και σωστά μέτρησε.

Εν συνεχεία, για τη Σάντερλαντ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι Μπορίνι και Κι, οι οποίοι αποδείχθηκαν χρυσές αλλαγές για την ομάδα τους. Αρχικά ο Ιταλός ισοφάρισε στο 88' στέλνοντας τον προημιτελικό στην παράταση, όπου οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και φυσιολογικά πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Νοτιοκορεάτη στο 119', "παγώνοντας" τους παίκτες της Τσέλσι και τον Ζοζέ Μοουρίνιο.

Να σημειωθεί ότι ο Χάρης Μαυρίας βρισκόταν στον πάγκο της Σάντερλαντ, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Γκουστάβο Πογιέτ.

"Καθάρισε" με τριάρα η Σίτι

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε από νωρίς το προβάδισμα στην έδρα της Λέστερ, αφού μόλις στο 8' ο Κολάροβ πέτυχε ένα τρομερό γκολ με εκτέλεση φάουλ. Από κει και πέρα ανέλαβε δράση ο Τζέκο, που σκόραρε δύο φορές, ενώ για τους γηπεδούχους κατάφερε να μειώσει στο τελικό 1-3 ο Ντάιερ.

Κι-δεία για την Τσέλσι

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Τσελούστκα, Ο'Σι, Μπράουν, Ντοσένα, Λάρσον, Γκάρντνερ (63' Κι), Κάτερμοουλ, Τζόνσον (74' Μπορίνι), Τζακερίνι (120' Μπάρντσλι), Άλτιντορ

ΤΣΕΛΣΙ: Σβάρτσερ, Αθπιλικουέτα (70' Εσιέν), Κέιχιλ, Λουίζ, Κόουλ, Μίκελ, Λάμπαρντ, Ουίλιαν, Σίρλε (83' Αζάρ), Ντε Μπράουνε, Ετό (74' Μπα)

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Βασιλέβσκι, Μόργκαν, Μικέλ, Κοντσέσκι, Νοκέρ (46' Τζέιμς), Ντρίνκγουοτερ, Κινγκ, Ντάιερ, Τέιλορ-Φλέτσερ (46' Βάρντι), Νάτζεντ (68' Σλουπ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα (12' Μπογιατά), Κομπανί, Λέσκοτ, Κολάροβ, Γκαρθία, Ρόντγουελ, Νάβας, Σίλβα (70' Νασρί), Μίλνερ, Τζέκο

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Τρίτη 17/12

Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι 1-3 (77' Ντάιερ / 8' Κολάροβ, 41', 53' Τζέκο)

Σάντερλαντ - Τσέλσι 2-1 (88' Μπορίνι, 119' Κι / 46' αυτ. Κάτερμοουλ)

Τετάρτη 18/12

Στόουκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45)

Τότεναμ - Γουέστ Χαμ (21:45)

Σάντερλαντ - Τσέλσι 2-1

Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι 1-3

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ