ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kατσουράνης: "Θα πετύχει ο Σάντος στην Πορτογαλία"

Kατσουράνης: "Θα πετύχει ο Σάντος στην Πορτογαλία"
Κατσουράνης

Ο Κώστας Κατσουράνης κλήθηκε να μιλήσει στον πορτογαλικό Τύπο για τον Φερνάντο Σάντος λίγες ώρες μετά την επίτευξη συμφωνίας του έμπειρου τεχνικού με την ομοσπονδία της ιβηρικής χώρας.

Η τιμωρία των οχτώ αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Φερνάντο Σάντος από την FIFA δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την πορτογαλική ομοσπονδία που προχώρησε στην πρόσληψη του.

Ένας από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή της Ελλάδας είναι ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος εξέφρασε την πίστη πως ο Φερνάντο Σάντος θα επιτύχει στην εθνική Πορτογαλίας.

"Είναι ένας καλός προπονητής που οι παίκτες αγαπούν. Είναι ένας καλός προπονητής, είναι μια καλή επιλογή. Όλοι οι παίκτες ήταν πολύ ευχαριστημένοι μαζί του", τόνισε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ κάνοντας αναφορά στα κατορθώματα του πρώην προπονητή του".

"Αποδείχθηκε μια σωστή επιλογή που έγινε με τον Φερνάντο Σάντος. Μαζί του περάσαμε την φάση των ομίλων και στο Euro 2012 και στο Παγκόσμιο του 2014.

Είναι ένα σοφό άτομο, γνωρίζει καλά τη νοοτροπία των Πορτογάλων παικτών. Νομίζω ότι θα πετύχει με την εθνική ομάδα, που έχει καλούς παίκτες.

Εκεί που είναι κορυφαίος είναι στην ανάλυση του αγώνα. Διαβάζει πάντα το παιχνίδι πολύ καλά. Ξέρει πώς να χειριστεί την ομάδα από τον πάγκο, σύμφωνα με ό, τι το παιχνίδι ζητά".

Ο Κατσουράνης μίλησε και για τις σχέσεις του Φερνάντο Σάντος με τους ποδοσφαιριστές του.

"Δεν πρέπει να μιλάει πολύ με τους παίκτες. Δεν μπορεί να είναι φίλος των παικτών ο προπονητής. Νομίζω ότι η στάση του απέναντι στους παίκτες είναι η σωστή και με μέτρο.

Είναι τιμή να είσαι προπονητής στην Εθνική Πορτογαλίας. Εύχομαι το καλύτερο για τον ίδιο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ