ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταζητούμενος της Interpol o Ρινκόν

Καταζητούμενος της Interpol o Ρινκόν

Ο πρώην διεθνής Κολομβιανός μέσος των Νάπολι και Ρεάλ Μαδρίτης, Φρέντι Ρινκόν, καταζητείται επίσημα από την Interpol, για εμπόριο ναρκωτικών.

Ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα, που έβγαλε η Κολομβία. Οι μέρες δόξας του Φρέντι Ρινκόν, τόσο με τη φανέλα των "καφετέρος", όσο και με αυτές των Νάπολι, Ρεάλ, Παλμέιρας, Κορίνθιανς και Σάντος, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Σε ηλικία 48 ετών, καταζητείται επίσημα από την Interpol για συμμετοχή του σε εμπόριο ναρκωτικών, αλλά και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ο Φρέντι Ρινκόν, επένδυσε 200.000 δολάρια στον Παναμά, σε επιχείρηση με ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Αυτή η επιχείρηση, όμως, διευθύνεται από το βαρώνο των ναρκωτικών, Πάμπλο Ράγιο Μοντάνιο.

Ο ίδιος ο Κολομβιανός με δηλώσεις του, σε ραδιοφωνικό σταθμό του Κάλι υποστήριξε: "Μοιάζει πολύ περίεργο αυτό το ένταλμα της Interpol, καθώς έχω αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή μου, στο ποδόσφαιρο."

Πάντως ο Φρέντι Ρινκόν έχει ήδη καταδικαστεί τόσο στην Κολομβία με την κατάσχεση πέντε κατοικιών του, όσο και στη Βραζιλία, όπου πέρασε 4,5 μήνες στη φυλακή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ