ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταγγέλλει τη Μονακό ο Βαλντές

Καταγγέλλει τη Μονακό ο Βαλντές

Η Μονακό μπορεί να απέρριψε τον Βίκτορ Βαλντές μετά την αποτυχία του να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο ο Ισπανός τερματοφύλακας αναμένεται να καταγγείλει στη FIFA, τη στάση της γαλλικής ομάδας.

Ο Βίκτορ Βαλντές που δεν πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη από τη Μονακό με αποτέλεσμα η γαλλική ομάδα να ακυρώσει την μεταγραφή του, περνά στην αντεπίθεση καταγγέλλοντας τους "μονεγάσκους" για αθέτηση συμβολαίου, υποστηρίζοντας πως καλύπτεται πλήρως από την ισχύουσα νομοθεσία της FIFA.

O Ισπανός πρώην τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, έχει υπογράψει με τη Μονακό συμβόλαιο από τον Ιανουάριο και θα πατήσει πάνω στην παράγραφο 4, του άρθρου 18 της FIFA, κινούμενος νομικά εναντίον της ομάδας του ''Πριγκηπάτου".

"Η ισχύς ενός συμβολαίου δεν μπορεί να εξαρτάται από τα θετικά αποτελέσματα μίας ιατρικής εξέτασης ή/ και από τη χορήγηση της άδειας εργασίας", αναφέρει το εν λόγω άρθρο της ισχύουσας νομοθεσίας.

Εάν τελικά ο Ισπανός τερματοφύλακας δικαιωθεί στη δικαστική διαμάχη με τη Μονακό, τότε αυτή θα υποχρεωθεί να του καταβάλλει σαν αποζημίωση τη διαφορά του μισθού που είχε προβλεφθεί να παίρνει στο "Πριγκηπάτο" σε σχέση με το μισθό που θα λαμβάνει στη νέα ομάδα που θα συμφωνήσει.

Υπενθυμίζεται ότι η Μονακό απέκλεισε οριστικά μέσω του αντιπροέδρου της, την περίπτωση ο Βίκτορ Βαλντές να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, μετά την αποτυχία του τελευταίου στα ιατρικά τεστ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ