ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάνει "χρυσό" τον Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ

Κάνει "χρυσό" τον Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ
Ντε Χέα

Οι Άγγλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον Ντε Χέα στην ομάδα τους και του προσφέρουν συμβόλαιο που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο τερματοφύλακα στην ιστορία!

Το καλοκαίρι του 2011 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητούσε τον διάδοχο του Φαν Ντερ Σάαρ, ο οποίος σταμάτησε το ποδόσφαιρο με το τέλος της σεζόν 2010-2011. Αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Νταβίδ Ντε Χέα.

Ο, τότε, 21άχρονος τερματοφύλακας ήρθε με μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης που άγγιξε το ποσό των 23 εκ. ευρώ και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αυτό το συμβόλαιο πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του (το 2016) και στην Γιουνάιτεντ μαγειρεύουν πριν πεινάσουν. Ο ίδιος ο Ντε Χέα, ωστόσο, παρουσιάζεται διστακτικός και όπως συμβαίνει στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι Άγγλοι έχουν το "φάρμακο".

Όπου "φάρμακο" βάλτε τη λέξη λεφτά. Σύμφωνα με τους Βρετανούς, η διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" έχει σκοπό να κάνει τον Ισπανό, τον πιο ακριβοπληρωμένο τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Το νέο πενταετές συμβόλαιο θα περιλαμβάνει συνολικές απολαβές που θα αγγίξουν τα 46 εκ. ευρώ. Δηλαδή περίπου 9 εκ. ευρώ το χρόνο. Καθόλου άσχημα για να αλλάξεις γνώμη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ