ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Κάνει πίσω" για Πογκμπά η Παρί

Juventus' Paul Pogba celebrates the victory at the end of the Italian Serie A soccer match Juventus FC vs US Sassuolo at the Juventus Stadium in Turin, Italy, 09 March 2015.
ANSA/ANDREA DI MARCO
Juventus' Paul Pogba celebrates the victory at the end of the Italian Serie A soccer match Juventus FC vs US Sassuolo at the Juventus Stadium in Turin, Italy, 09 March 2015. ANSA/ANDREA DI MARCO ANSA

Ο γαλλικός Τύπος αποκαλύπτει ότι ο Πολ Πογκμπά βρίσκεται πλέον εκτός μεταγραφικού πλάνου της Παρί λόγω του οικονομικού fair play με το οποίο την περιοριζει η UEFA. Διαβάστε πώς έχουν τα δεδομένα.

Mπορεί να ακούγεται παράδοξο από τη στιγμή που η Παρί είναι ένας από τους πλουσιότερους συλλόγους στον κόσμο, παρόλα αυτά όλα δείχνουν πως η τρις πρωταθλήτρια Γαλλίας βγάζει τον εαυτό της έξω από την κούρσα για την απόκτηση του 21χρονου άσο της Γιουβέντους.

Αιτία τα όρια που της έχει επιβάλλει η UEFA μέσω του οικονομικού fair play, όρια που είναι αδύνατον να μην παραβιάσει σε περίπτωση που δεχτεί τελικά να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις τόσο της Γιουβέντους όσο και του παίκτη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η "Parisien" η Παρί "κάνει πίσω" όσον αφορά στον Γάλλο διεθνή μέσο αφού αφενός η Γιουβέντους αξιώνει τουλάχιστον 80.000.000 ευρώ για να αγοράσει τον Πογκμπά και αφετέρου ο ίδιος ο Πογκμπά ζητάει 12.000.000 ευρώ το χρόνο.

Το ποσό αυτό κρίνεται υπερβολικό από τους Παριζιάνους, με τον Πογκμπά να ζητάει ουσιαστικά τα ίδια χρήματα που παίρνει το μεγάλο αστέρι της ομάδας Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, και όπως τονίζεται χαρακτηριστικά η περίπτωση του είναι πλέον έξω από τα ραντάρ του ιδιοκτήτη Νασέρ Ελ-Κελαϊφί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ