ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ. Ρονάλντο: "Πρωτάθλημα με Φαν Χάαλ η Μ. Γιουνάιτεντ"

Κ. Ρονάλντο: "Πρωτάθλημα με Φαν Χάαλ η Μ. Γιουνάιτεντ"
© GETTY IMAGES

Σίγουρος ότι με τον Λουίς Φαν Χάαλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει ξανά στον θρόνο της Premier League εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αν όχι φέτος πρωταθλήτρια, τότε πολύ σύντομα... Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι ο κατάλληλος προπονητής για να παραλάβει την τεράστια ποδοσφαιρική κληρονομιά που άφησε στο σύλλογο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

"Ο Φαν Χάαλ είναι ένας φανταστικός προπονητής και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τη Γιουνάιτεντ ξανά πρωταθλήτρια. Εάν όχι φέτος, τότε πολύ σύντομα μετά τη φετινή σεζόν.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είπε ότι ο Φαν Χαάλ χρειάζεται χρόνο και είναι σωστός. Επειδή, στο ξεκίνημά του στη Γιουνάιτεντ, ακόμα και ο Σερ Άλεξ δεν είχε κερδίσει τίποτα για μερικά χρόνια.

Για να φτιάξεις ένα καλό ρόστερ και μία καλή ομάδα χρειάζεται χρόνο, οπότε ας δώσουμε στον Φαν Χάαλ το χρόνο που χρειάζεται", τόνισε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με την πρώην ομάδα του και πρόσθεσε:

Κ. Ρονάλντο: "Πρωτάθλημα με Φαν Χάαλ η Μ. Γιουνάιτεντ"
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

"Η Τσέλσι είναι ισχυρότερη από όλες τις άλλες ομάδες φέτος αν και στην Premier League δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί. Η Τσέλσι έκανε ένα σπουδαίο ξεκίνημα και μπορούν να αναδειχτούν πρωταθλητές.

Ελπίζω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μπορέσει να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος αλλά, προς το παρόν, είναι πολλούς πόντους πίσω από την Τσέλσι.

Η Premier League είναι ένα περίπλοκο πρωτάθλημα. Ακόμα και οι ομάδες που βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας μπορούν να νικήσουν αυτές της κορυφής".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ