ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιαπωνικό "πάρτι" με καλεσμένη την... Βουλγαρία!

Ιαπωνικό "πάρτι" με καλεσμένη την... Βουλγαρία!

Η Ιαπωνία συνέτριψε με 7-2 την Βουλγαρία στο πλαίσιο του "Kirin Cup" και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα την Βοσνία. Έφτασε τα 50 διεθνή με τους "σαμουράι" ο Οκαζάκι (video).

Το αήττητο σερί της Ιαπωνίας με τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς στον πάγκο της έφτασε πλέον στα 11 παιχνίδια, με την ομάδα του "ανατέλοντος ηλίου" να αντιμετωπίζει την Βουλγαρία στο πλαίσιο του "Kirin Cup" και να την διαλύει με το εκκωφαντικό 7-2, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον τελικό του τουρνουά.

Ο πρωταθλητής Αγγλίας με την Λέστερ, Σίντζι Οκαζάκι, άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά, πετυχαίνοντας το 50ο τέρμα στην καριέρα του σε εθνικό επίπεδο ενώ από εκεί και πέρα ανέλαβαν δράση οι Σίντζι Καγκάουα και Μάγια Ουτσίντα που εκτόξευσαν το σκορ στο 5-0.

Ιαπωνικό "πάρτι" με καλεσμένη την... Βουλγαρία!

Οι Βαλκάνιοι προσπάθησαν να περιορίσουν την έκταση της ήττας και το κατάφεραν εν μέρει με τους Αλεκσκάντοφ και Τσότσεφ που μείωσαν σε 5-2 όμως οι Ουσάμι και Ασάμο (με πέναλτι) διαμόρφωσαν το τελικό 7-2 που αποτελεί μία από τις πιο βαριές φιλικές ήττες στην ιστορία της Βουλγαρίας.

Όσο για τον αντίπαλο της Ιαπωνίας στον τελικό του "Kirin Cup" αυτή θα είναι η Βοσνία/Ερζεγοβίνη η οποία στον έτερο ημιτελικό επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι της Δανίας, μετά την ισοπαλία των δύο ομάδων με 2-2 στο 90λεπτο.

Ιαπωνία - Βουλγαρία 7-2

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ