ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα για Οντ, ισοπαλία για ΑΪΚ

Ήττα για Οντ, ισοπαλία για ΑΪΚ

Τέσσερις μέρες πριν την ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η Οντ Γκρένλαντ ηττήθηκε από την Μπόντε/Γκλιμτ, αν και προηγήθηκε. Η πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού, ΑΪΚ Στοκχόλμης, σταμάτησε την Μάλμε

Η Οντ Γκρένλαντ μετά την ήττα στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ, ηττήθηκε και από την Μπόντε/Γκιμτ για την 16η αγωνιστική του νορβηγικού πρωταθλήματος.

Ο Έσπεν Ρουντ άνοιξε το σκορ στο 28' για τον αντίπαλο της ελληνικής ομάδας στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, αλλά απάντησε ο Τροντ Όλσεν στο 36' και την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Φιτίμ Αζέμι στο 65'.

Η ρεβάνς με τον ΠΑΣ στη Νορβηγία διεξάγεται την Πέμπτη (3-0 στο πρώτο ματς), ενώ αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα της Οντ Γκένλαντ, η οποία παραμένει στην 2η θέση, αλλά η Ρόσενμποργκ είναι πλέον στην κορυφή με +4 (ήταν +3 την προηγούμενη αγωνιστική).

Η ΑΪΚ σταμάτησε την Μάλμε

Μία από τις πιθανές αντιπάλους του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό του Europa League, η ΑΪΚ Στοκχόλμης, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μάλμε για την 14η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος.

Δεν θεωρείται αποτυχία η εντός έδρας ισοπαλία, καθώς η Μάλμε είναι πρωτοπόρος και μάλιστα προερχόταν από 6 σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα για την ΑΪΚ, η οποία διατηρήθηκε 7 βαθμούς μακριά από την κορυφή (5η θέση) χάρη στο γκολ του Ντένι Άβντιτς (κεντρική φωτογραφία), ο οποίος ισοφάρισε στο 44', απαντώντας στο τέρμα του Βίνταρ Κιάρντασον από το 15'.

Θυμίζουμε πως ΑΪΚ Στοκχόλμης στο πρώτο ματς είχε νικήσει 1-0 την Γιουρόπα, η ρεβάνς στο Γιβραλτάρ διεξάγεται την Πέμπτη και αυτός που θα προκριθεί θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ