ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η χρυσή πεντάδα του Μανωλά

Η χρυσή πεντάδα του Μανωλά

Η επίσημη σελίδα της Ρόμα ζήτησε από τον Κώστα Μανωλά να επιλέξει τους πέντε παίκτες που θαυμάζει και αν μη τι άλλο είναι όλες εντυπωσιακές.

Στη στήλη όπου οι παίκτες της Ρόμα μιλούν για τους παίκτες που θαυμάζουν φιλοξενήθηκε ο Κώστας Μανωλάς. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που διαπρέπει με τη φανέλα των Ρωμαίων επέλεξε τους πέντε παίκτες που θαυμάζει με τις επιλογές του αν μη τι άλλο να είναι μία και μία...

Στην πεντάδα του υπάρχουν ο Ρονάλντο, ο Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ζιντάν και ο Ροναλντίνιο. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πρόκειται παίκτες που αγωνίζονται όλοι από τη μέση και μπροστά, ενώ απουσιάζουν οι αμυντικοί.

Μάλιστα, κάτω από κάθε επιλογή του αναφέρεται με δύο λόγια στον καθένα. Ας δούμε τα πιο χαρακτηριστικά από αυτά...

Η χρυσή πεντάδα του Μανωλά

Ρονάλντο: "Το φαινόμενο. Ήξερε πως να κάνει τα πάντα και με εντυπωσιακό τρόπο".

Η χρυσή πεντάδα του Μανωλά

Μέσι: "Ένας μοναδικός ποδοσφαιριστής. Κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος παίκτης της εποχής μας. Θα είναι δύσκολο να βρούμε στο μέλλον ένα ποδοσφαιριστή που να συνδυάζει τα δικά του στοιχεία"

Η χρυσή πεντάδα του Μανωλά

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Ένα φαινόμενο είναι και αυτός. Τον αντιμετώπισα και η άποψη που είχα για εκείνον επιβεβαιώθηκε και μέσα στο γήπεδο".

Η χρυσή πεντάδα του Μανωλά

Ζιντάν: "Ένας απίστευτος παίκτης. Ήταν πανέξυπνος και ταυτόχρονα μία μεγάλη προσωπικότητα. Έπαιρνε πάντα την κατάλληλη απόφαση στη σωστή στιγμή".

Η χρυσή πεντάδα του Μανωλά
2005 GETTY IMAGES

Ροναλντίνιο: "Χαιρόσουν να τον βλέπεις. Ένας παίκτης που έκανε τους θεατές να τον αποθεώνουν ειδικά όταν αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ