ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η χρυσή καρδιά του Ντάμιεν Νταφ!

Η χρυσή καρδιά του Ντάμιεν Νταφ!

Ο Ντάμιεν Νταφ αποφάσισε να κλείσει την καριέρα του στην πατρίδα του και προχώρησε σε μία κίνηση που μόνο χειροκροκτήματα μπορεί να κερδίσει. Διαβάστε το story.

Μετά από μία μεγάλη ποδοσφαιρική διαδρομή που τον βρήκε 18 χρόνια στην Αγγλία (Μπλάκμπερν, Τσέλσι, Νιούκαστλ, Φούλαμ) και έναν στην Αυστραλία (Melbourne City), ο Ντάμιεν Νταφε επέλεξε να ολοκληρώσει την καριέρα του εντός συνόρων υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Σάμροκ Ρόβερς.

"Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που υπέγραψα για αυτό το σύλλογο. Πάντα έλεγα πως ήθελα να επιστρέψω και να παίξω στην Ιρλανδία και είμαι ευγνώμων στη διοίκηση που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να παίξω στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας μου", δήλωσε ο 36χρονος άσος ο οποίος δεν πρόκειται να πάρει "δεκάρα τσακιστή" για τις υπηρεσίες του στη Σάμροκ.

Η χρυσή καρδιά του Ντάμιεν Νταφ!
© GETTY IMAGES

Νταφ και Ρόμπεν πανηγυρίζουν το ένα από τα δύο τρόπαια πρωταθλητή που κατέκτησαν στην Premier League με τη φανέλα της Τσέλσι (2005, 2006)

Όπως έγινε γνωστό ο έμπειρος άσος αποφάσισε πως όλα τα χρήματα που θα κερδίσει βάσει συμβολαίου θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της αρεσκείας του και όλοι στη χώρα του υποδέχτηκαν με κολακευτικά σχόλια για τον ίδιο τη συγκεκριμένη απόφαση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ