ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τρομερή κίνηση της Σπαρτάκ Μόσχας για 102χρονο οπαδό της!

Η τρομερή κίνηση της Σπαρτάκ Μόσχας για 102χρονο οπαδό της!

Ο 102χρονος Ότο Φίσερ είδε όλες του τις οικονομίες να κάνουν φτερά καθώς τον λήστεψαν μέσα στο σπίτι του όμως στη δύσκολη αυτή στιγμή στάθηκε στο πλευρό του γηραιότερου οπαδού της η Σπαρτάκ Μόσχας. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο 102χρονος Ότο Φίσερ, ο οποιός ζει 1.500 χιλιόμετρα μακριά από τη Μόσχα, έγινε καλτ φιγούρα στις αρχές Μαρτίου καθώς χάρη σε ενέργειες των φανατικών οπαδών της Σπαρτάκ (οργάνωσαν το ταξίδι του) παρακολούθησε διά ζώσης το τοπικό ντέρμπι κόντρα στη Ντινάμο, που βρήκε τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0.

Ο γηραιότερος οπαδός της Σπαρτάκ είδε το ματς με την ιδιότητα του επίτιμου καλεσμένου της ομάδας ενώ πήρε επίσης μέρος με συμβολικό τρόπο στην έναρξή του, δίνοντας το εναρκτήριο λάκτισμα.

Όταν λοιπόν έγινε γνωστό πως έχασε πριν λίγες ημέρες τις οικονομίες μίας ολόκληρης ζωής όταν τον λήστεψε μέσα στο σπίτι του ένας άνδρας που προσποιούταν τον κοινωνικό λειτουργό, η ομάδα της καρδιάς του δεν τον άφησε έτσι.

Η τρομερή κίνηση της Σπαρτάκ Μόσχας για 102χρονο οπαδό της!

Ξεκίνησε έρανο μεταξύ των παικτών και των οπαδών με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα ποσό κοντά στα 500.000 ρούβλια (κάτι λιγότερο από 6.000 λίρες), με τα χρήματα να παραδίδονται στον υπεραιωνόβιο φίλο της Σπαρτάκ από τον άσο της ομάδας, Βράτσεσλαβ Κρότοβ, μέσω τηλεοπτικής εκπομπής.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω αυτή τη βοήθεια. Υποκλίνομαι σε όποιον με βοήθησε σε αυτή την κατάσταση. Εάν μου δοθεί άλλη ευκαιρία να δω ένα ακόμα παιχνίδι, θα το κάνω με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση.

Η τρομερή κίνηση της Σπαρτάκ Μόσχας για 102χρονο οπαδό της!

Έχουμε ένα ρητό που λέει: "Είναι καλύτερα να δεις κάτι μία φορά από το να το ακούσεις 100 φορές", δήλωσε ο αειθαλής οπαδός της Σπαρτάκ Μόσχας, Ότο Φίσερ.

Εν τω μεταξύ ο επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών της Σπαρτάκ, Όλεγκ Σεμιόνοβ, δήλωσε πως η χειρονομία αυτή ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει ο σύλλογος:

Η τρομερή κίνηση της Σπαρτάκ Μόσχας για 102χρονο οπαδό της!

"Καλέσαμε αμέσως το άτομο που προσέχει τον Ότο Φίσερ και του ζητήσαμε τον αριθμό του τραπεζικού του λογαριασμού. Μετά το δημοσιεύεσαμε σε διάφορα σάιτ οπαδών, όχι μόνο της Σπαρτάκ, και τους καλέσαμε να βοηθήσουν".

Να σημειωθεί ότι πέρα από τα χρήματα αυτά, ο 102χρονος οπαδός θα πάρει ένα ποσοστό των εισπράξεων από το προσεχές εντός έδρας ματς της Σπαρτάκ Μόσχας για το πρωτάθλημα Ρωσίας κόντρα στην Κούμπαν Κρασνοντάρ στις 4 Απριλίου.

Η Σπαρτάκ Μόσχας στηρίζει οικονομικά τον 102χρονο οπαδό της:

Η επίσκεψη του Ότο Φίσερ στο Σπαρτάκ Μόσχας-Ντινάμο Μόσχας:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ