ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η "μάχη" για την Πρέμιερ Λιγκ

Η "μάχη" για την Πρέμιερ Λιγκ

Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το ακριβότερο ποδοσφαιρικό θέαμα στον κόσμο και το νέο συμβόλαιο για την μετάδοση των αγώνων θα είναι εξωπραγματικό!

Την προσφορά τους θα καταθέσουν την Παρασκευή (6/2) οι τηλεοπτικοί σταθμοί που θέλουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα της Πρέμιερ Λιγκ. Μέχρι σήμερα τα δικαιώματα του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο έχουν από κοινού τα τηλεοπτικά δίκτυα Sky και ΒΤ Sports.

Tα δύο κανάλια, την τριετία 2013-16, πλήρωσαν 3.01 δις λίρες για την μετάδοση των αγώνων. Το ποσό αναμένεται να αυξηθεί στη νέα συμφωνία και να φθάσει τα 4 δις λίρες! H κυριαρχία του Sky και του BT Sports ενδέχεται να αμφισβητηθεί από τηλεοπτικούς σταθμούς εκτός Αγγλίας όπως το beIn Sports και το Discovery Communications.

Στο πακέτο περιλαμβάνεται η μετάδοση 168 αγώνων τη χρονιά και η τιμή ενός αγώνα ενδέχεται να φθάσει το εξωπραγματικό ποσό των 8 εκατ. λιρών! Το ΒΒC πληρώνει 204 εκατ. λίρες για την διάσημη εκπομπή Match of the day, ποσό που επίσης θα αυξηθεί με τη νέα συμφωνία.

Οι Βρετανοί δείχνουν μεγάλη προθυμία να αποκτήσουν το πακέτο καθώς 60% των σπιτιών στην Αγγλία έχουν αποκωδικοποιητή σε ένα από τα κανάλια που έχουν πάρει τα δικαιώματα.

Η "μάχη" για την Πρέμιερ Λιγκ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ