ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η FIFA απέκλεισε την εθνική Ινδονησίας

Η FIFA απέκλεισε την εθνική Ινδονησίας

Η FIFA απέκλεισε την εθνική Ινδονησίας, λόγω της διαμάχης της κυβέρνησης της ασιατικής χώρας με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία αυτής.

Η κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση της Ινδονησίας και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία αυτής, είχε ως αποτέλεσμα η FIFA να επέμβει και να αποφασίσει τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της χώρας από τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Η κόντρα άρχισε μετά την απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ινδονησίας να εισαγάγει δύο νέες ομάδες στο πρωτάθλημα αυτής, κόντρα στη θέληση της κυβέρνησης.

Η πολιτική εξουσία της ασιατικής χώρας μετά από αυτό, επέβαλλε την αναστολή των πρωταθλημάτων της χώρας, μόλις δύο αγωνιστικές μετά την έναρξή τους.

Η FIFA έδωσε καταληκτική προθεσμία στην κυβέρνηση και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας προκειμένου να τακτοποιήσουν τις διαφορές του, η deadline πέρασε και η τιμωρία επήλθε νομοτελειακά.

Δύο εβδομάδες πριν από την αναμέτρηση της εθνικής Ινδονησίας κόντρα στην αντίστοιχη της Ταϊβάν για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, η πρώτη τιμωρήθηκε με αποκλεισμό. Πλέον, και με το χρόνο να πιέζει ασφυκτικά, τα πολιτικά και ποδοσφαιρικά όργανα τις ασιατικής χώρας τρέχουν και δε φτάνουν...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ