ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απαράδεκτη ενέργεια των οπαδών της Μπενφίκα

Η απαράδεκτη ενέργεια των οπαδών της Μπενφίκα

Σάλο έχει προκαλέσει στην Πορτογαλία η ανεκδιήγητη συμπεριφορά οπαδών της Μπενφίκα απέναντι σε παιδί σε αναπηρικό αμαξίδιο, σε αγώνα της δεύτερης ομάδας των "αετών" απέναντι στην Πόρτο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Οι δεύτερες ομάδες της Μπενφίκα και της Πόρτο αναμετρήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε αγγλικό έδαφος (Μίλγουολ), στο πλαίσιο του τουρνουά "Premier League International Cup" και η μεγάλη χαμένη ήταν με διαφορά η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Η απαράδεκτη ενέργεια των οπαδών της Μπενφίκα

Όχι για το γεγονός ότι ηττήθηκε εντός γηπέδου με 1-0 (το γκολ στο 34' ο Γκλέισον) αλλά επειδή διασύρθηκε έξω από αυτό από κάποιους οπαδούς της, που έκλεψαν από πιτσιρικά οπαδό της Πόρτο με κινητικά προβλήματα το κασκόλ του αλλά και τη μπλούζα που φορούσε με διακριτικά των "δράκων".

Το πολύ θλιβερό αυτό συμβάν πήρε μεγάλες διαστάσεις μέσω των social media και η Μπενφίκα έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά καθώς μέσω επίσημης ανακοίνωσης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά των οπαδών της:

Η απαράδεκτη ενέργεια των οπαδών της Μπενφίκα

"Η επίσημα Μπενφίκα εκφράζει τη λύπη της και αποκηρύσσει τη συμπεριφορά υποστηρικτών της. Το άθλημα απαιτεί σεβασμό, πολύ περισσότερο σε εκείνους που έχουν και κάποιους φυσικούς περιορισμούς να αντιμετωπίσουν.

Δυστυχώς υπάρχουν πάντα κάποιοι που δεν σέβονται την ιστορία και το μεγαλείο του συλλόγου. Η Μπενφίκα ζητάει συγγνώμη από τον νεαρό οπαδό της Πόρτο και ελπίζει ότι αυτό το συμβάν δεν θα επαναληφθεί".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ