ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αινιγματική διαφήμιση της Adidas με Πογκμπά

Η αινιγματική διαφήμιση της Adidas με Πογκμπά

Όλα τα φώτα της δημοσιότητας έχει τραβήξει η καινούργια διαφήμιση της Adidas με πρωταγωνιστή τον Πογκμπά. Δεν είναι σαφές τι ακριβώς θέλει να πει για την μεταγραφή του (VIDEO).

Με μια διαφήμιση μόλις 20 δευτερολέπτων η Adidas κατάφερε να κάνει όλο το διαδίκτυο να ασχολείται μαζί της. Ο Πογκμπά διαβάζει μια εφημερίδα, η οποία το μόνο που γράφει είναι "μπλα, μπλα, μπλα...", και μας προτρέπει να μην πιστεύουμε όλα όσα γράφουν οι εφημερίδες.

Στη συνέχεια ο Γάλλος σταρ εισέρχεται σε ένα γηπεδάκι, με τους περαστικούς να τον παρακολουθούν και να επαναλαμβάνουν όσα διάβαζε ο Πογκμπά στην εφημερίδα. Ο σκηνοθέτης επόμενο πλάνο δείχνει μια γιγαντοαφίσα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι κατά το ήμισυ καλυμμένη από ένα μεγάλο "μπλα" και αμέσως μετά έναν άνθρωπο με φανέλα των "μπέμπηδων".

Η διαφήμιση κλείνει με τον 22χρονο μέσο να εκστομίζει τις λέξεις (First Never Follows) που είναι το μότο της εταιρίας τον τελευταίο καιρό, και όλο τον υπόλοιπο κόσμο να αναρωτιέται αν υπάρχει κάτι χειροπιαστό πίσω από αυτό που μόλις παρακολούθησε.

Πολλοί έσπευσαν να δηλώσουν ότι η Adidas προαναγγέλλει τη μετακίνηση του Πολ Πογμπά στο "Old Traford". Να υπενθυμίσουμε πάντως πως τόσο ο Γάλλος σούπερ σταρ, όσο και οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν συμβόλαιο με την Adidas. Επίσης με την Adidas συνεργάζονται και η νυν ομάδα του, η Γιουβέντους, αλλά και η έτερη διεκδικήτρια, Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένα ακόμη στοιχείο που μας κάνει δύσπιστους για το κατά πόσο η εν λόγω διαφήμιση προσθέτει όντως κάτι στην υπόθεση του Πογκμπά, είναι το γεγονός πως επαναλαμβάνει, κατά κάποιο τρόπο, όσα είπε ο ατζέντης του Γάλλου Μίνο Ραϊόλα σε tweet του.

Αν η Adidas πάντως μ' αυτή τη διαφήμιση ήθελε απλώς να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της, σίγουρα τα κατάφερε. Εκμεταλλευόμενη το πιο "καυτό" μεταγραφικό θέμα του φετινού καλοκαιριού κάνει το δικό της παιχνίδι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ