ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκρίνια Καπέλο για καθυστερήσεις στο μισθό

Γκρίνια Καπέλο για καθυστερήσεις στο μισθό

Μόνο ικανοποιημένος δεν είναι από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρωσίας, ο Φάμπιο Καπέλο, καθώς σύμφωνα με το γιο και ατζέντη του, Πιερφίλιπο, οι μισθοί του δεν καταβάλλονται έγκαιρα.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ρωσίας, Φάμπιο Καπέλο, μπορεί να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στον κόσμο, αλλά δε βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να γεμίζει και τόσο συχνά από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

"Ο Φάμπιο έχει ενοχληθεί. Αυτό θέμα με την αργοπορία στην καταβολή των μισθών πρέπει να λυθεί με κάποιο τρόπο σύντομα. Η καταβολή γίνεται με πολύ αργούς μισθούς. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, μία ομοσπονδία να μην πληρώνει τους προπονητές, συνήθως είναι οι σύλλογοι που το κάνουν.", δήλωσε ο Πιερφίλιπο Καπέλο στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA-Nóvosti.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την κάκιστη παρουσία της εθνικής Ρωσίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Φάμπιο Καπέλο βρέθηκε ένα βήμα προ της Δούμας, ωστόσο μετά την πίεση της διεθνούς φίλαθλης κοινής γνώμης το απέφυγε.

Ο Φάμπιο Καπέλο παραμένει ο πιο ακριβοπληρωμένος ομοσπονδιακός τεχνικός στον κόσμο, με ετήσιες απολαβές της τάξης των 8.000.000 ευρώ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ