ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκρίνια στην Τότεναμ

Γκρίνια στην Τότεναμ

Η Τότεναμ νίκησε 4-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας ωστόσο δεν έλειψε η γκρίνια στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των παικτών των "σπηρουνιών".

Η Τότεναμ νίκησε 4-2 την Μπέρνλι στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Τότεναμ παρότι βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ ανέτρεψε το εις βάρος της αποτέλεσμα. Κατά την διάρκεια του αγώνα δεν έλειψαν οι λεκτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των παικτών των νικητών και η γκρίνια της κερκίδας προς τον Ρομπέρτο Σολδάδο.

Ο Ισπανός επιθετικός όταν το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της Μπέρνλι δεν κατάφερε από την μικρή περιοχή και "πιάτο" το τέρμα μπροστά του ύστερα από πάσα του Τάουνσεντ, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Μπέρνλι. Ο Σολδάδο δεν έχει καταφέρει να δικαιολογήσει τα λεφτά που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του από την Βαλένθια. Την φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ.

Σε ένα άλλο περιστατικά κατά την διάρκεια του αγώνα και την στιγμή που η Τότεναμ είχε αρχίσει να ανακάμπτει και είχε μειώσει το σκορ, ο Καμπούλ άρχισε να ανταλλάσσει... γαλλικά με τον Βέλγο συμπαίκτη του Γιαν Βερτόνχεν και έκαναν χειρονομίες ο ένας προς τον άλλον.

Το περιστατικό αντιλήφθηκαν οι φίλαθλοι της Τότεναμ που πήραν το μέρος του Βέλγου φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ