ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκραντ: "Aν ο τελικός πάει στα πέναλτι θα φωνάξω τον Τέρι"

Γκραντ: "Aν ο τελικός πάει στα πέναλτι θα φωνάξω τον Τέρι"

Όταν ο Άβραμ Γκραντ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ο τελικός του Κόπα Άφρικα Γκάνα - Ακτή Ελεφαντοστού να κριθεί στα πέναλτι, ο προπονητής της Γκάνα θυμήθηκε τον Τζον Τέρι!

Η Γκάνα θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κόπα Άφρικα την Ακτή Ελεφαντοστού. Στα ημιτελικά η Γκάνα νίκησε 3-0 την διοργανώτρια Ισημερινή Γουϊνέα και η Ακτή Ελεφαντοστού την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με 3-1.

Την μοναδική φορά που οι δύο εθνικές ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στον τελικό της διοργάνωσης ήταν το 1992, όταν η Ακτή Ελεφαντοστού είχε κατακτήσει το τρόπαιο στην διαδικασία των πέναλτι.

Ο προπονητής της Γκάνας Άβραμ Γκραντ, δήλωσε ότι οι δύο ομάδες έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ώστε να διεξαχθεί ένας τελικός υψηλού επιπέδου. Ο Ισραηλινός προπονητής αναφέρθηκε, επίσης, στο ενδεχόμενο ο τελικός να πάει στην διαδικασία των πέναλτι και θυμήθηκε τον Τζον Τέρι!

Η ατάκα του Γκραντ είναι χαρακτηριστική: "Αν ο τελικός πάει στα πέναλτι θα φωνάξω τον Τέρι για βοήθεια. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και έχει γίνει ποιοτικό τουρνουά. Οι παίκτες μου έχουν κίνητρο. Δεν χρειάζεται να τους πω τίποτα. Κανείς στην αρχή δεν μας έδινε ελπίδα. Θα δούμε τι θα γίνει την Κυριακή".

Ο Τέρι ήταν ο μοιραίος παίκτης της Τσέλσι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2008, όταν οι "μπλε" με προπονητή τον Άβρααμ Γκραντ είχαν χάσει το τρόπαιο στην διαδικασία των πέναλτι από την Μάντσεστερ Γ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ