ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για Κουρτουά και Χάρι Κέιν η Ρεάλ

Για Κουρτουά και Χάρι Κέιν η Ρεάλ
© BPI/KIERAN MCMANUS

Μετά την ντροπιαστική ήττα από την Ατλέτικο άρχισαν τα μεταγραφικά σενάρια για την Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Χάρι Κέιν και Τιμπό Κουρτουά να είναι πρώτοι στην λίστα

Δύο μέρες μετά την ήττα με 0-4 από την Ατλέτικο στο "Βιθέντε Καλντερόν" ξεκίνησαν τα μεταγραφικά σενάρια για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Δύο παίκτες είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας, αμφότεροι παίζουν στην Premier League, αμφότεροι στο Λονδίνο.

Ο Ίκερ Κασίγιας έκανε κακή εμφάνιση στο ντέρμπι της Μαδρίτης (όπως όλοι βέβαια), ήδη όμως στην "βασίλισσα" είχαν αρχίσει να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του και ήθελαν τον Νταβίντ ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αφού διαπίστωσαν πως δεν πρόκειται να τα καταφέρουν σε αυτόν τον στόχο, πλέον στοχεύουν στον Τιμπό Κουρτουά της Τσέλσι, μία περίπτωση πάντως που δεν είναι ευκολότερη.

Όσον αφορά στον άλλο παίκτη που παίζει στο Λονδίνο και είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των "μερένγκες", είναι ο νεαρός επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν.

Πρόκειται για την αποκάλυψη της φετινής Premier League o 21άχρονος επιθετικός, τον οποίο έχουν παρακολουθήσει τρεις φορές μέχρι τώρα άνθρωποι της Ρεάλ.

Έχουν άλλωστε και καλές σχέσεις οι δύο σύλλογοι, με τον ισπανικό σύλλογο να έχει πρόσφατα αγοράσει από τους "σπερς" τους Λούκα Μόντριτς και Γκάρεθ Μπέιλ.

Για Κουρτουά και Χάρι Κέιν η Ρεάλ
© MARK PAIN
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ