ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro και Champions League με goal-line technology!

Euro και Champions League με goal-line technology!

Στο Euro 2016 και στο Champions League της σεζόν 20016-17 θα γίνει χρήση της goal-line technology, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η πρώτη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA για το 2016 (πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας) έβγαλε "είδηση" καθώς κατά τη διάρκειά της αποφασίστηκε η χρήση της goal-line technology για τους αγώνες της τελικής φάσης του Euro 2016 όπως επίσης και για τους αγώνες του Champions League για τη σεζόν 2016-17.

Η εν λόγω τεχνολογία (που θα δείχνει πλέον ξεκάθαρα αν η μπάλα έχει περάσει ή όχι τη γραμμή του τέρματος) δεν θα επηρεάσει πάντως τον αριθμό των διαιτητών καθώς θα εξακολουθούν να ελέγχουν τις δύο μεγάλες περιοχές οι συμπληρωματικοί βοηθοί διαιτητή ενώ όπως έγινε γνωστό υπάρχει σκέψη για εφαρμογή του μέτρου και στο Europa League από τη σεζόν 2017-18.

Euro και Champions League με goal-line technology!

Μεταξύ των αποφάσεων που πήρε η εκτελεστική επιτροπή είναι η στήριξη του Τζάνι Ινφαντίνο ενόψει των προεδρικών εκλογών της FIFA καθώς επίσης και το "πάγωμα" των διαδικασιών αναφορικά με τις εκλογές στην UEFA μέχρι να βγει οριστική απόφαση από την αθλητική δικαιοσύνη αναφορικά με την τιμωρία του Μισέλ Πλατινί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ