ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι γνωρίζεις από κοντά τον Λουίς Σουάρες!

Έτσι γνωρίζεις από κοντά τον Λουίς Σουάρες!

Ο Λουίς Σουάρες έκανε πραγματικότητα το όνειρό του να γνωρίσει από κοντά το ποδοσφαιρικό είδωλό του, Λουίς Σουάρες, χάρη σε ένα εντυπωσιακό "τρικ" του στα social media. Διαβάστε το story.

Ο επιμένων νικά. Αυτή η λαϊκή ρήση ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Martín Barcelona, ενός νεαρού από την Ουρουγουάη και οπαδού της Πενιαρόλ ο οποίος στην προσπάθειά του να συναντήσει από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή, Λουίς Σουάρες, έθεσε σε εφαρμογή μία εντυπωσιακή ιδέα η οποία εν τέλει δικαιώθηκε.

Ποια ήταν αυτή; Για 55 συνεχόμενες ημέρες ανέβαζε μία εικόνα του στο Twitter όπου κρατούσε μία καρτέλα με φωτογραφίες του Λουίς Σουάρες και κάθε φορά ζητούσε το ίδιο πράγμα: να του δοθεί η ευκαιρία να γνωριστεί με τον 30χρονο συμπατριώτη του και άσο της Μπαρτσελόνα.

"Από μικρό παιδί υποστήριζα την Πενιαρόλ αλλά όταν μετακόμισα στην Ευρώπη άρχιζα να παρακολουθώ και άλλες ομάδες, μεταξύ των οποίων και τον Άγιαξ, έτσι ερωτεύτηκα τον Σουάρες", είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό στην "El Pais" του Μοντεβιδέο ο νεαρός Martín, ο οποίος τελικά μετά από 55 ποσταρίσματα με αποδέκτη τον Σουάρες πέτυχε το σκοπό του!

Όταν μάλιστα έγινε η γνωριμία τους (ο άσος των "μπλαουγκράνα" του χάρισε και μία υπογεγραμμένη φανέλα του), σχολίασε με συγκίνηση: "Αυτό που έγινε σήμερα θα μου μείνει αξέχαστο, ήταν η πιο ωραία ημέρα της ζωής μου. Όταν τον είδα άρχισα να κλαίω από συγκίνηση και αγκαλιαστήκαμε".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ