ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημα για Ντεπάι ManUtd & Παρί

Επίσημα για Ντεπάι ManUtd & Παρί

Η Αϊντχόφεν επιβεβαίωσε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει επίσημη προσέγγιση για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι, όπως και η Παρί Σεν-Ζερμέν

Ο Μέμφις Ντεπάι είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το καλοκαίρι και πλέον το ενδιαφέρον της είναι επίσημο.

Η Αϊντχόφεν επιβεβαίωσε πως οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν ήδη κάνει προσέγγιση για την απόκτηση του διεθνή Ολλανδού άσου, όπως και η Παρί Σεν-Ζερμέν.

Θυμίζουμε πως ο Λουί φαν Χάαλ ξέρει καλά τον 21άχρονο εξτρέμ, καθώς τον είχε στην αποστολή της εθνικής Ολλανδίας για το Μουντιάλ 2014.

Πριν έναν χρόνο η Τότεναμ είχε προσπαθήσει να τον αγοράσει, αλλά 20.000.000 ευρώ που πρόσφερε δεν ήταν αρκετά.

Σίγουρα θα χρειαστούν 30.000.000 ευρώ και ίσως αρκετά παραπάνω για να τον παραχωρήσει η PSV, ποσό που υπερβολικό δεν είναι. Πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη του ολλανδικού πρωταθλήματος (πρώτος σκόρερ με 20 γκολ), βασικό πια στην εθνική ομάδα και στα 21 του είναι από τους καλύτερους εξτρέμ στην Ευρώπη.

Ο τεχνικός διευθυντής της Αϊντχόφεν, Μάρσελ Μπραντς, αφού ξεκαθάρισε πως ο παίκτης κοστίσει περισσότερα πλέον από αυτά που είχε προσφέρει η Τότεναμ, είπε: "Είναι αλήθεια πως υπάρχει επαφή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Παρί Σεν-Ζερμέν και μία ακόμη σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα. Μιλάμε όμως πλεον για μεγάλα ποσά".

Ο προπονητής του στην Αϊντχόφεν, Φίλιπ Κοκού, εκτιμά πως κάποτε ο Ντεπάι θα μπορεί να συγκριθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στα 21 του είναι καλύτερος από τον Πορτογάλο σε αυτήν την ηλικία και ξεκαθαρίζει πως τον προτιμά από τον CR7.

Θυμίζουμε πως το Σάββατο η Αϊντχόφεν κατέκτησε το ολλανδικό πρωτάθλημα για 22η φορά στην ιστορία της.

Επίσημα για Ντεπάι ManUtd & Παρί
© EPA
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ