ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επανεμφάνιση Φαλκάο, τον βλέπει η Ρεάλ

Επανεμφάνιση Φαλκάο, τον βλέπει η Ρεάλ

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο επιστρέφει στα γήπεδα έπειτα από αρκετούς μήνες και είναι ώρα να τον δει η Ρεάλ Μαδρίτης στο φιλικό της Μονακό με την Άρσεναλ.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να αποτελέσει τον φορ που θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης την επόμενη αγωνιστική περίοδο για την κάτοχο του Champions League και του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ο Κολομβιανός, ο οποίος προέρχεται από μακρά αποχή λόγω τραυματισμού, ετοιμάζεται να παίξει και πάλι, με την "Βασίλισσα" να τον τσεκάρει προκειμένου να δει την κατάστασή του.

Ο προπονητής της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, τόνισε πως ο Φαλκάο θα παίξει και πως ελπίζει να παραμείνει στην ομάδα του, δίχως πάντως να θέλει να κάνει σχόλιο και πρόβλεψη για το μέλλον του στο Πριγκιπάτο.

Από τη μεριά της, η Ρεάλ θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιθετική της γραμμή και να αυξήσει τον ανταγωνισμό για τον Καρίμ Μπενζεμά και τα παιχνίδια της Μονακό με την Άρσεναλ και Βαλένθια αποτελούν ευκαιρία για να τσεκάρουν οι άνθρωποί της την κατάσταση της υγείας του.

Ο διεθνής φορ έχει πει σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του ότι θα ήθελε να γυρίσει στη Μαδρίτη, σε κάθε περίπτωση μόνο αδιάφορο δεν θα τον άφηνε η προοπτική να παίξει στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης και αναλόγως με το πως θα είναι, θα κριθεί και η στάση της διοίκησης της Ρεάλ.

Επανεμφάνιση Φαλκάο, τον βλέπει η Ρεάλ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ